28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

14 Haziran reyting sonuçları: MasterChef Türkiye All Star, Kuruluş Osman, Çöp Adam reyting sıralaması

14 Haziran reyting sonuçları belli oldu. Çarşamba akşamı Kanal D'de önce Pi'nin Yaşamı, sonrasında Sokak Yarışçısı, FOX TV'de Amerika: İlk Yenilmez, TRT1'de önce Deha, ardından Aramızdaki Sözler isimli yabancı sinema filmleri seyirciyle buluştu. ATV'de Kuruluş Osman, Star TV'de ise Çöp Adam dizileri sezon finali ile izleyici karşısına çıktı. Aynı zamanda bu akşam Show TV'de yerli sinema filmi Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı tekrar yayınlanırken TV8'de MasterChef Türkiye All Star ilk bölümüyle yeni sezona 'Merhaba' dedi. Peki dün akşam en çok ne izlendi? İşte 14 Haziran 2023 reyting sonuçları

15 Haziran 2023 Perşembe 09:38 - Güncelleme:
14 Haziran reyting sonuçları: MasterChef Türkiye All Star, Kuruluş Osman, Çöp Adam reyting sıralaması

14 Haziran 2023 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam televizyonlarda; Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, Pi'nin Yaşamı, Kuruluş Osman, Çöp Adam, Deha, Kaptan Amerika: İlk Yenilmez ve MasterChef Türkiye All Star ilk bölümüyle ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Çarşamba akşamı en çok ne izlendi? İşte 14 Haziran reyting sonuçları

14 HAZİRAN 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

14 Haziran tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Total'de birinci sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Masterchef Türkiye All Star, üçüncü sırada ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

AB İLK 10 PROGRAM

AB'de ise ilk sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Masterchef Türkiye All Star, üçüncü sırada ise Çöp Adam dizisi yer aldı.

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

20+ABC1 grubunda ise ilk sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Masterchef Türkiye All Star, üçüncü sırada ise Çöp Adam dizisi yer aldı.