2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

15 Nisan reyting sonuçları açıklandı! Güldür Güldür Show, Gönül Dağı, Kardeşlerim reyting sıralaması

15 Nisan reyting sonuçları açıklandı. Cumartesi akşamı Kanal D'de Şarkılar Bizi Söyler programı izleyiciler müzik dolu anlar yaşarken, Show TV'de Güldür Güldür Show ile kahkaha fırtınası estirdi. TV8'de Survivor, TRT1'de Gönül Dağı, ATV'de Kardeşlerim, dizleri yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıktı. Star TV'de yabancı sinema filmi Derin Sular filmi yayınlanırken, Fox TV'de Tetikçinin Oğlu dizisi tekrar bölümüyle ekrana geldi. Peki dün akşam en çok ne izlendi? İşte 15 Nisan 2023 reyting sonuçları

16 Nisan 2023 Pazar 09:35 - Güncelleme:
15 Nisan reyting sonuçları açıklandı! Güldür Güldür Show, Gönül Dağı, Kardeşlerim reyting sıralaması

15 Nisan 2023 Cumartesi reyting sonuçları belli oldu. Dün akşam televizyonlarda; Güldür Güldür Show, Şarkılar Bizi Söyler, Kardeşlerim, Tetikçinin Oğlu, Derin Sular, Gönül Dağı ve Survivor 2023 yarışması ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Cumartesi akşamı en çok ne izlendi? İşte 15 Nisan reyting sonuçları

15 NİSAN 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

15 Nisan tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1. sırada TRT 1'de izleyici ile buluşan "Gönül Dağı", 2. sırada ATV'de ekranlara gelen "Kardeşlerim", 3. sırada "Kardeşlerim" özet bölümü yer aldı.

AB'de 1. sırada "Gönül Dağı", 2. sırada "Kardeşlerim", 3. sırada "Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu" yer aldı.

REYTİNG NEDİR?

Televizyon yayıncılığın vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize İngilizceden geçmiş bir sözcüktür. Kelime anlamı olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla ilişkilendirilen reyting; izleniş durumu, izlence anlamlarına da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasıyla reytingin bir diğer tanımı; "herhangi bir televizyon kanalının izlenme oranının tamamı" şeklindedir. Z kanalında yayınlanan A programının izlenme payının yüzdesi o programın ve kanalın reytingini belirler.