19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

18 Aralık reyting sonuçları yayında

18 Aralık 2018 reyting sonuçlarına göre FOX TV'nin sevilen dizisi Kadın zirveyi kaptı. Totalde Kadın birinci, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ikinci, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber üçüncü, Kadın (Özet) dördüncü oldu. Beşinci sırada Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Özet), altıncı sırada Esra Erol'da, yedinci sırada ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

19 Aralık 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
18 Aralık reyting sonuçları yayında

18 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI

Salı gecelerinin reyting savaşları yeniden alevlendi.

 

18 Aralık 2018 reyting sonuçlarına göre FOX TV'nin sevilen dizisi Kadın zirveyi kaptı. Totalde Kadın birinci, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ikinci,  Fatih Portakal ile FOX Ana Haber üçüncü, Kadın (Özet) dördüncü oldu. Beşinci sırada Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Özet), altıncı sırada Esra Erol'da, yedinci sırada ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı. AB grubunda da Kadın birinci, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ikinci, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber üçüncü, Kadın (Özet) dördüncü oldu. Beşinci sırada Masterchef Türkiye, altıncı sırada Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Özet), yedinci sırada sırada ise Ölümsüz Polisler (Y.S.) yer aldı.

TOTAL

 

 

 

AB

 

 

 

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI NASILDI? 11 ARALIK 2018

11 Aralık 2018 reyting sonuçlarına göre FOX TV'nin sevilen dizisi Kadın zirveyi kaptı.

Totalde Kadın birinci, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ikinci,  Fatih Portakal ile FOX Ana Haber üçüncü, Kadın (Özet) dördüncü oldu. Beşinci sırada Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Özet), altıncı sırada Minyonlar (Y.S.), yedinci sırada ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı. AB grubunda da Kadın birinci, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ikinci, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber üçüncü, Kadın (Özet) dördüncü oldu. Beşinci sırada Ufak Tefek Cinayetler, altıncı sırada Masterchef Türkiye, yedinci sırada sırada ise Masterchef Türkiye (Özet) yer aldı.