2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

16 Eylül reyting sonuçları açıklandı! Ruhun Duymaz, Gönül Dağı, Kardeşlerim reyting sıralaması

16 Eylül reyting sonuçları açıklandı. Cumartesi akşamı Kanal D'de Ya Çok Seversen, TRT1'de Gönül Dağı, ATV'de Kardeşlerim, Fox TV'de ise Ruhun Duymaz isimli dizilerin yeni bölümleri yayınlandı. Aynı saatlerde Star TV'de Kod Adı Angel isimli yabancı sinema filmi izleyici karşısına çıkarken, Show TV'de Güldür Güldür Show tekrar bölümüyle, TV8'de ise MasterChef All Star yeni bölümüyle ekrana geldi. Peki dün akşam en çok ne izlendi? İşte 16 Eylül 2023 reyting sonuçları

17 Eylül 2023 Pazar 09:21 - Güncelleme:
16 Eylül reyting sonuçları açıklandı! Ruhun Duymaz, Gönül Dağı, Kardeşlerim reyting sıralaması

16 Eylül 2023 Cumartesi reyting sonuçları belli oldu. Dün akşam televizyonlarda; Güldür Güldür Show, Ya Çok Seversen, Ruhun Duymaz, Gönül Dağı, Kod Adı: Angel, Kardeşlerim ve MasterChef Türkiye All Star ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Cumartesi akşamı en çok ne izlendi? İşte 16 Eylül reyting sonuçları

16 EYLÜL 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

16 Eylül tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada TRT1'de izleyiciyle buluşan "Gönül Dağı", 2. sırada Atv'de yayınlanan "Kardeşlerim", 3.sırada Atv'de ekrana gelen "Kardeşlerim" dizisinin özeti yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "Gönül Dağı", 2.sırada TV8'de yayınlanan "Masterchef Türkiye All Star", 3.sırada "Kardeşlerim" yer aldı.

20+ABC1 grubunda ise ilk sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Masterchef Türkiye All Star, üçüncü sırada Kardeşlerim dizisi yer aldı.