30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

17 Eylül reyting sonuçları açıklandı! MasterChef, Ana haber hafta sonu, Kim Milyoner Olmak İster reyting sıralaması

17 Eylül reyting sonuçları, yapılan izleme ölçümleri sonrasında belli oldu. Pazar akşamı Kanal D'de Maymunlar Cehennemi: Başlangıç, TRT1'de Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı isimli yabancı sinema filmleri seyirciyle buluşacak. Show TV'de Kızılcık Şerbeti, Star TV'de Yalı Çapkını ve Fox TV'de Bambaşka Biri isimli diziler tekrar bölümleriyle ekranlarda yer alırken, ATV'de Kim Milyoner Olmak İster? ve TV8'de MasterChef All Star programı ekrana geldi. Peki dün akşam en çok ne izlendi? İşte 17 Eylül 2023 reyting sonuçları

18 Eylül 2023 Pazartesi 09:31 - Güncelleme:
17 Eylül reyting sonuçları açıklandı! MasterChef, Ana haber hafta sonu, Kim Milyoner Olmak İster reyting sıralaması

17 Eylül 2023 Pazar reyting sonuçları TİAK tarafından açıklandı. Dün akşam televizyonlarda; Maymunlar Cehennemi: Başlangıç, Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Bambaşka Biri, Kim Milyoner Olmak İster? ve MasterChef All Star ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Pazar akşamı en çok ne izlendi? İşte 17 Eylül reyting sonuçları

17 EYLÜL 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

17 Eylül tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Total'de birinci sırada Masterchef Türkiye All Star, ikinci sırada Kim Milyoner Olmak İster, üçüncü sırada FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

AB İLK 10 YAPIM

AB'de ise ilk sırada Masterchef Türkiye All Star, ikinci sırada FOX Ana Haber Hafta Sonu, üçüncü sırada ise Kim Milyoner Olmak İster yer aldı.

20+ABC1 İLK 10 YAPIM

20+ABC1 grubunda ise ilk sırada Masterchef Türkiye All Star, ikinci sırada FOX Ana Haber Hafta Sonu, üçüncü sırada ise Kim Milyoner Olmak İster yarışması yer aldı.