17 Mayıs 2024 Cuma / 10 Zilkade 1445

Perşembe reyting sıralamasında kim birinci oldu? 18 Mart 2021 Reyting sonuçları

18 Mart 2021 Perşembe günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. Dün akşam Tövbeler Olsun, Akrep, Bir Zamanlar Çukurova, Alev Alev Mucize Doktor dizileri ve Survivor, Şarkılar Bizi Söyler programları yeni bölümleriyle ekranlara geldi. Reyting sonuçları, Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Dün akşam yayınlanan program ve dizilerin arasından hangilerinin daha fazla izlendiği TİAK'ın ölçümleri neticesinde belirleniyor. Peki Perşembe reyting sonuçlarında kim birinci oldu? İşte 18 Mart 2021 Reyting sonuçları...

19 Mart 2021 Cuma 09:27 - Güncelleme:
Perşembe reyting sıralamasında kim birinci oldu? 18 Mart 2021 Reyting sonuçları

Perşembe günü en çok izlenen televizyon programı belli oldu. Dün akşam yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçlarına göre en çok izlenen televizyon programı belli oldu. Perşembe reytinglerinde; TRT 1 'de Tövbeler Olsun, Star Tv'de Akrep, Atv'de Bir Zamanlar Çukurova, Show Tv'de Alev Alev ve FOX Tv'de Mucize Doktor dizileri, Kanal D'de Şarkılar Bizi Söyler programı kıyasıya mücadele verdi. Reyting ölçümleri ile dün akşam en çok hangi dizi veya programın izlendiği belli oluyor.

Perşembe akşamı diziseverleri ekran başına kilitleyen diziler ve programlar, bu hafta da reytinglerde kıyasıya mücadele verdi. Reyting ölçümleriyle Show Tv, Kanal D, Atv, TRT1, Star Tv gibi kanallarda dün akşam ekranlara gelen dizi, film ve programlar arasında en yüksek izleyici oranına sahip olan belirleniyor. Dün akşam yayınlanan dizilerden hangisinin daha fazla izlendiği, TİAK ölçümleri neticesinde belli oldu. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen dünün reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor.

Günlük Reyting sonuçları; Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki Perşembe reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve dizi birinci oldu? İşte 18 Mart 2021 reyting sonuçları...

18 MART REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

18 Mart 2021 Perşembe günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Perşembe reyting sonuçları ise şöyle:

Total izleyici grubunda birinciliği Bir Zamanlar Çukurova, Esra Erol'da, üçüncülüğü Mucize Doktor aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Bir Zamanlar Çukurova, ikinci sırada Mucize Doktor, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV

2 ESRA EROL'DA ATV

3 MUCIZE DOKTOR FOX

4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

5 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

6 BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET) ATV

7 SHOW ANA HABER SHOW TV

8 SURVIVOR TV8

9 ALEV ALEV SHOW TV

10 ATV ANA HABER ATV

AB İLK 10 PROGRAM

1 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV

2 MUCIZE DOKTOR FOX

3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

5 ESRA EROL'DA ATV

6 SURVIVOR TV8

7 MUCIZE DOKTOR (OZET) FOX

8 ALEV ALEV SHOW TV

9 BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET) ATV

10 ATV ANA HABER ATV