24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

20 Aralık reyting sonuçları açıklandı

20 Aralık reyting sonuçları açıklandı.Reyting sonuçlarının açıklanması ile birlikte izleyicilerin meraklı bekleyişi de son buldu. Dün akşam reytinglerde ilk sırayı yine Bir zamanlar Çukurova aldı. 20 Aralık’ın en çok izlenen dizilerinden biri de Avlu oldu oldu reyting sıralamasında dördüncü sırada yer aldı. Çarpışma on ikinci, Bizim Hikaye ise beşinci oldu. Fenerbahçe-Giresunspor maçı ise yirmi ikinci sırada yer aldı.Total reyting sonuçlarının ilk 20 sırası haberimizde.

21 Aralık 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
20 Aralık reyting sonuçları açıklandı

20 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI

 

Reyting sonuçlarının açıklanması ile birlikte izleyicilerin meraklı bekleyişi de son buldu. Dün akşam reytinglerde ilk sırayı yine Bir zamanlar Çukurova aldı. 20 Aralık’ın en çok izlenen dizilerinden biri de Avlu oldu oldu reyting sıralamasında dördüncü sırada yer aldı. Çarpışma on ikinci, Bizim Hikaye ise beşinci oldu. Fenerbahçe-Giresunspor maçı ise yirmi ikinci sırada yer aldı.Total reyting sonuçlarının ilk 20 sırası haberimizde.

TOTAL

AB

 

 

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI NASILDI? 13 ARALIK 2018

Perşembe gecelerinin reyting savaşları yeniden alevlendi. 13 Aralık 2018 reyting sonuçlarına göre ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova zirveyi kaptı. Totalde Bir Zamanlar Çukurova birinci,  Fatih Portakal ile Fox Ana Haber  ikinci, Bir Zamanlar Çukurova (ÖZET) üçüncü oldu.Dördüncü sırada Avlu, beşinci sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, altıncı sırada Bizim Hikaye, yedinci sırada Bizim Hikaye (Özet), sekizinci sırada ise Avlu (Özet) yer aldı.

AB grubunda da Bir Zamanlar Çukurova birinci,  Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ikinci, Çarpışma üçüncü oldu.

Dördüncü sırada Avlu, beşinci sırada  Bir Zamanlar Çukurova (ÖZET), altıncı sırada Bizim Hikaye, yedinci sırada Muhteşem İkili, sekizinci sırada ise Çarpışma (Özet) yer aldı.