26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

20 Mayıs reyting sonuçlarında hangi dizi kaçıncı oldu? 20 Mayıs reyting sonuçları açıklandı!

20 Mayıs reyting sonuçları açıklandı! Vatandaşlar, ‘20 Mayıs reyting sonuçlarında hangi dizi kaçıncı oldu?’ sorusuna yanıt arıyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen Çukur, Söz, Zalim İstanbul ve Yasak Elma dizilerinin reyting sonuçlarında kaçıncı olduğu belli oldu. Medya severler AB, Total ve ABC1’de hangi dizinin kaçıncı olduğunu araştırıyor. Çukur dizisi Total ve ABC1’de birinci olurken Fatih Portakal ile FOX Ana Haber AB’de ilk sırada yer aldı. Söz dizisi AB’de ve Total ve ABC1’de üçüncü olurken, Zalim İstanbul 8. Son bölümüyle AB’de ve Total’de dördüncü, Yasak Elam ise AB ve ABC1’de altıncı, Total ise yedinci oldu. İşe haberimizin ayrıntıları…

21 Mayıs 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
 20 Mayıs reyting sonuçlarında hangi dizi kaçıncı oldu? 20 Mayıs reyting sonuçları açıklandı!

20 Mayıs reyting sonuçları az önce açıklandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Çukur, Söz, Zalim İstanbul ve Yasak Elma dizilerinin reyting sonuçlarında kaçıncı olduğu belli oldu. Medyayı yakından takip eden vatandaşlar hangi dizinin kaçıncı olduğunu merak ediyor. Çukur dizisi Total ve ABC1’de birinci olurken Fatih Portakal ile FOX Ana Haber AB’de ilk sırada yer aldı. İşte 20 Mayıs reyting sonuçları ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde yer alıyor. 

19 MAYIS REYTİN SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

AB

TOTAL

ABC1

12 MAYIS REYTİN SONUÇLARI

AB

TOTAL

ABC1

1- İZLEYİCİ ÖLÇÜMÜ NEDİR?
 
İzleyici Ölçümünün İngilizce karşılığı Audience Measurement olup, izlenme oranı, izlenme payı ve benzer verilerin sağlanması amacıyla yapılan ölçümlerin tümüdür.
 
2- İZLENME ORANI, İZLENME PAYI NEDİR?
 
İzleyici Oranı (reyting) ortalama izlenme oranıdır. Bir program diliminde veya zaman diliminde her dakikaya düşen ortalama izleyici yüzdesini gösterir. İzlenme Payı, bir kanalın belli bir zaman diliminde toplam izleyiciden almış olduğu payı gösterir.