19 Mayıs 2024 Pazar / 12 Zilkade 1445

20 Ocak reyting sonuçları açıklandı! Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti reyting sıralaması

20 Ocak reyting sonuçları açıklandı. Cuma akşamı Kanal D'de Melekler ve Şeytanlar ve Kaçan Kovalanır isimli yabancı sinema filmleri yayınlanırken, Show TV'de Kızılcık Şerbeti isimli diziden sonra yabancı sinema Tehlikeli Görev seyirciyle buluştu. TV8'de ise Recep İvedik 6 seyirci karşısına çıktı. ATV'de Ateş Kuşları, TRT1'de Barbaros Hayreddin, Star TV'de Yalı Çapkını yeni bölümleriyle izleyicinin karşısına çıkarken, Fox TV'de İyilik dizisi Final bölümüyle ekrana geldi. Peki en çok ne izlendi? İşte 20 Ocak 2023 reyting sonuçları

21 Ocak 2023 Cumartesi 09:41 - Güncelleme:
20 Ocak reyting sonuçları açıklandı! Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti reyting sıralaması

20 Ocak 2023 Cuma reyting sonuçları yayınlandı. Dün akşam televizyonlarda; Kızılcık Şerbeti, Melekler ve Şeytanlar, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı, İyilik ve Recep İvedik 6 filmi ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Cuma akşamı en çok ne izlendi? İşte Cuma dizilerinin reyting listesi

20 OCAK 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

20 Ocak tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

TOTAL

Total'de 1.sırada Star TV'de izleyiciyle buluşan "Yalı Çapkını", 2. sırada "Ateş Kuşları", 3.sırada "Esra Erol'da" yer aldı.

AB REYTİNG SONUÇLARI

AB'de ise 1.sırada "Yalı Çapkını", 2.sırada Show TV'de yayınlanan "Kızılcık Şerbeti", 3.sırada ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

ABC1:

REYTİNG NEDİR?

Televizyon yayıncılığın vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize İngilizceden geçmiş bir sözcüktür. Kelime anlamı olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla ilişkilendirilen reyting; izleniş durumu, izlence anlamlarına da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasıyla reytingin bir diğer tanımı; "herhangi bir televizyon kanalının izlenme oranının tamamı" şeklindedir. Z kanalında yayınlanan A programının izlenme payının yüzdesi o programın ve kanalın reytingini belirler.