3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

20 Temmuz reyting sonuçları açıklandı! MasterChef, Kendi Düşen Ağlamaz, Ya Çok Seversen reyting sıralaması

20 Temmuz reyting sonuçları açıklandı. Perşembe akşamı Kanal D'de Ya Çok Seversen, TRT1'de Kendi Düşen Ağlamaz isimli dizilerin yeni bölümleri izleyici ile buluştu. Aynı saatlerde Show TV'de Güldür Güldür Show'un tekrar bölümü yayınlanırken, ATV'de Kim Milyoner Olmak İster?, TV8'de MasterChef All Star ile ekranlarda heyecan fırtınaları esti. Star TV'de ise Pek Yakında, Fox TV'de Fazla Şaapma isimli yerli sinema filmi ekrana geldi. Peki reyting tablosu nasıl şekillendi? İşte 20 Temmuz 2023 reyting sonuçları

21 Temmuz 2023 Cuma 07:21 - Güncelleme:
20 Temmuz reyting sonuçları açıklandı! MasterChef, Kendi Düşen Ağlamaz, Ya Çok Seversen reyting sıralaması

20 Temmuz 2023 Perşembe reyting sonuçları TİAK (Televizyon İzleme Araştırmaları Anonim Şirketi) tarafından açıklandı. Dün akşam televizyonlarda; Güldür Güldür, Ya Çok Seversen, Kim Milyoner Olmak İster, Pek Yakında, Kendi Düşen Ağlamaz, Fazla Şaapma ve MasterChef Türkiye All Star ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Perşembe akşamı en çok ne izlendi? İşte 20 Temmuz reyting sonuçları

20 TEMMUZ 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

20 Temmuz tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1. sırada TRT 1'de izleyici ile buluşan "Kendi Düşen Ağlamaz", 2. sırada TV8'de yayınlanan "MasterChef All Star" programı, 3. sırada ise Kanal D'de ekranlara gelen "Ya Çok Seversen" dizisi yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

AB'de 1. sırada TV8'de yayınlanan "MasterChef All Star" programı, 2. sırada Kanal D'de ekranlara gelen "Ya Çok Seversen" dizisi , 3. sırada ise TRT 1'de izleyici ile buluşan "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi yer aldı.

AB İLK 10 PROGRAM

20+ABC1'de 1. sırada TV8'de yayınlanan "MasterChef All Star" programı, 2. sırada TRT 1'de izleyici ile buluşan "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi, 3. sırada ise Kanal D'de ekranlara gelen "Ya Çok Seversen" dizisi yer aldı.

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

İzleyici Oranı (reyting) ortalama izlenme oranıdır. Bir program diliminde veya zaman diliminde her dakikaya düşen ortalama izleyici yüzdesini gösterir. İzlenme Payı, bir kanalın belli bir zaman diliminde toplam izleyiciden almış olduğu payı gösterir.