26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

21 Mart reyting sonuçları açıklandı: Çarpışma, avlu, Bir Zamanlar Çukurova reyting sıralaması belli oldu

21 Mart reyting sonuçları açıklandı. Perşembe gecesi ekranlara gelen Show TV’den Çarpışma, Star’dan Avlu, Kanal D’de Çok güzel Hareketler Bunlar, ATV’den Bir Zamanlar Çukurova, FOX’tan Bizim Hikaye arasından kimin birinci olacağı merakla bekleniyor. 14 Mart’ta hem AB’de hem Total’de birinci olan Bir zamanlar Çukurova’yı AB ve Total’de Bizim Hikaye ve Avlu izliyordu. Bu haftaki sonuçlar da az önce açıklandı. Detaylar haberimizde…

22 Mart 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
21 Mart reyting sonuçları açıklandı: Çarpışma, avlu, Bir Zamanlar Çukurova reyting sıralaması belli oldu

21 Mart reyting sonuçları açıklandı. Hem AB’de hem Total’de gecenin galibi merak ediliyor. Perşembe gecesi ekranlara gelen Show TV’den Çarpışma, Star’dan Avlu, Kanal D’de Çok güzel Hareketler Bunlar, ATV’den Bir Zamanlar Çukurova, FOX’tan Bizim Hikaye arasından reytinglerde kim zirvede yer alacak? Milyonlarca izleyici bu sorunun yanıtını bekliyor.  14 Mart’ta hem AB’de hem Total’de birinci olan Bir zamanlar Çukurova’yı AB ve Total’de Bizim Hikaye ve Avlu izliyordu.  21 Mart gecesinin birincisi de değişmedi. İşte haberimizin ayrıntıları…

21 MART REYTİNG SONUÇLARI

AB

 

TOTAL

 

14 MART REYTİNG SONUÇLARI

AB

 

TOTAL

 

REYTİNG NEDİR?

 

Ölçümünün İngilizce karşılığı Audience Measurement olup, izlenme oranı, izlenme payı ve benzer verilerin sağlanması amacıyla yapılan ölçümlerin tümüdür.

 

İzleyici Oranı (reyting) ortalama izlenme oranıdır. Bir program diliminde veya zaman diliminde her dakikaya düşen ortalama izleyici yüzdesini gösterir.

 

İzlenme Payı, bir kanalın belli bir zaman diliminde toplam izleyiciden almış olduğu payı gösterir. TNS ölçümün yapılacağı illerde bir araştırma yaparak orada yaşayanların bölgede yaşayan insanların demografik özellikleri ve sosyo-ekonomik statüleri hakkında ayrıntılı bilgi toplar. Ardından söz konusu bölgenin yapısını temsil etme yeteneğine sahip ailelerden oluşan bir izleyici paneli oluşturulur.