29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

22 Aralık reyting sonuçları açıklandı! Camdaki Kız, Tuzak, Hayatımın Şansı reyting sıralaması

22 Aralık reyting sonuçları açıklandı. Perşembe akşamı Kanal D'de Camdaki Kız, ATV'de Aldatmak, TRT1'de Balkan Ninnisi, Show TV'de Gelsin Hayat Bildiği Gibi, TV8'de ise Tuzak isimli dizilerin yeni bölümleri izleyiciyle buluştu. Fox TV'de ise Hayatımın Şansı dizisi tekrar bölümüyle ekranlarda yer aldı. Peki en çok ne izlendi? İşte 22 Aralık 2022 reyting sonuçları

23 Aralık 2022 Cuma 09:31 - Güncelleme:
22 Aralık reyting sonuçları açıklandı! Camdaki Kız, Tuzak, Hayatımın Şansı reyting sıralaması

22 Aralık 2022 Perşembe reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam televizyonlarda; Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Camdaki Kız, Aldatmak, Balkan Ninnisi, Hayatımın Şansı ve Tuzak dizisi ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Perşembe akşamı en çok ne izlendi? İşte Perşembe dizilerinin reyting listesi

22 ARALIK 2022 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

22 Aralık tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları çıklandı.

Total'de 1.sırada Atv'de izleyiciyle buluşan "Esra Erol'da", 2. sırada Kanal D'de ekrana gelen "Camdaki Kız", 3.sırada Atv'de yayınlanan "Aldatmak" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "Camdaki Kız", 2.sırada yine "Aldatmak", 3.sırada "Esra Erol'da" yer aldı.

REYTİNG NEDİR?

Televizyon yayıncılığın vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize İngilizceden geçmiş bir sözcüktür. Kelime anlamı olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla ilişkilendirilen reyting; izleniş durumu, izlence anlamlarına da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasıyla reytingin bir diğer tanımı; "herhangi bir televizyon kanalının izlenme oranının tamamı" şeklindedir. Z kanalında yayınlanan A programının izlenme payının yüzdesi o programın ve kanalın reytingini belirler.