23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

22 Şubat 2019 reytin sonuçları belli oldu

Son Dakika! 22 Şubat 2019 gecesinin reyting sonuçları belli oldu. Cuma akşamları ekrana gelen, İstanbullu Gelin, Kızım, Arka Sokaklar ve Payitaht Abdulhamid dizleri diziler yine üst sıralarda yer aldı.

23 Şubat 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
22 Şubat 2019 reytin sonuçları belli oldu
22 Şubat 2019 reyting sonuçaları belli oldu. Cuma akşamları ekrana gelen Kanal D'nin fenomen dizilerinden Arka Sokaklar mı, İstanbullu Gelin mi yoksa T8'in iddialı yapımlarından Kızım mı reyringlerde birinci oldu. İstanbullu Gelin'de İpek ve Fikret’in boşanma davası ileri bir tarihe ertelenir. Faruk ve Süreyya Fikret’in boşanma isteğini ve sebebini öğrenir Süreyya’nın İpek, Fikret ilişkisindeki duruşu ise Esma ile aralarında çatışmaya neden olacaktır. Senem, Süreyya ve Dilara’nın kızlar gecesi Adem’in oğlu ile baş başa zaman geçirmesini sağlar. Kıymet’in Esma ile restleşme hamlesi ise beklediği gibi sonuçlanmaz. Tüm yaşananlar artık Okan’ın da bir adım atmasına sebep olur. İşte 22 Şubat Cuma gününün reyting sonuçları....
 
22 ŞUBAT CUMA GECESİ REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?
 
22 Şubat 2019 reyting sonuçlarına göre Total'de Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokalar zirveyi kaptı.
 
Totalde Arka Sokaklar birinci, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ikinci, Arka Sokaklar (Özet) üçüncü oldu.
 
Dördüncü sırada Gülperi, beşinci sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, altıncı sırada ise Kızım yer adlı.
 
İstanbullu Gelin ikinci,  Payitaht Abdülhamid üçüncü oldu.
 
Dördüncü sırada Kızım, beşinci sırada Arka Sokaklar, altıncı sırada ise Arka Sokaklar (Özet) yer aldı.
 
 Müge Anlı ile Tatlı Sert TOTAL'de 5. sırada yer alırken AB'de ilk onda 8. oldu. 
 
Esra Erol'da TOTAL'de 9. olduç
 
 

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM
 
İpek ve Fikret’in boşanma davası ileri bir tarihe ertelenir. Faruk ve Süreyya Fikret’in boşanma isteğini ve sebebini öğrenir Süreyya’nın İpek, Fikret ilişkisindeki duruşu ise Esma ile aralarında çatışmaya neden olacaktır. 
 
Senem, Süreyya ve Dilara’nın kızlar gecesi Adem’in oğlu ile baş başa zaman geçirmesini sağlar. Kıymet’in Esma ile restleşme hamlesi ise beklediği gibi sonuçlanmaz. Tüm yaşananlar artık Okan’ın da bir adım atmasına sebep olur.
 

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM 
 
Mesut, Umut’u da almış, neşeli şekilde eve dönmektedir. Derman’ın kendisini takip etmesinden şüphelenir. Volkan ve Umut’u eve gönderir. Kendisi Derman’la çatışır. Dermanlara takviye araç gelir ve Mesut’un mermisi bitmek üzeredir. Polisler desteğe gelirler. Bu esnada bir patlama sesi duyulur. Destek polislerin gelmesiyle Dermanlar da kaçar. Mesut patlamış araca gidince, yaralı Volkan’ı ve kömür haline gelmiş Umut bebeği bulur. Herkes yıkılmış haldedir...

KIZIM SON BÖLÜM
 
Yaşadıkları onca badireden sonra tekrar kavuşan Demir ve Öykü, Candan’ın da onlara katılmasıyla artık gerçek bir aile olmuşlardır. Onlar evlerinde birlikte olmalarının mutluluğunu yaşarlarken, Cemal Asu’nun ona bıraktığı mektupla adeta dağılır. Asu, Öykü’nün aslında Cemal’in kızı olduğunu söyleyerek Cemal’in içine büyük bir şüphe düşürür. Cemal gerçeği öğrenmek için ne yapacaktır? Demir ve Öykü kaybettikleri zamanı telafi ederlerken Cemal de içindeki şüpheyi gidermek için elinden geleni yapar.