19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

25 Şubat reyting sonuçları açıklandı!

Reyting sonuçları açıklandı mı? Pazartesi akşamları Star TV’de Söz, Show TV’de Çukur, TRT 1’de Vurgun, TV 8’de Survivor, Fox TV’de Yasak Elma yapımları Reytinglerde liderliğe oynuyor. 25 Şubat Pazartesi reyting sonuçları açıklandı. Sonuçlar izleyiciler tarafından merak ediliyor. Reyting mücadelesi veren yapımlar TV8 de Survivor 2019, Show TV’de çukur dizisi, FOX TV’de yasak Elma dizisi ve Star TV’de ise söz dizisi oldu. 25 Şubat Pazartesi gününe ait reyting sonuçları açıklandı.

26 Şubat 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
25 Şubat reyting sonuçları açıklandı!
Pazartesi akşamı ekrana gelerek liderlik için mücadele eden Çukur, Vuslat, Yasak Elma ve Söz dizilerinin reyting sonuçları izleyici kitleleri tarafından internet üzerinden araştırılmaya başlandı. Pazartesi akşamları Star TV’de Söz, Show TV’de Çukur, TRT 1’de Vurgun, TV 8’de Survivor, Fox TV’de Yasak Elma yapımları Reytinglerde liderliğe oynuyor. 25 Şubat Pazartesi reyting sonuçları açıklandı. Sonuçlar izleyiciler tarafından merak ediliyor. Reyting mücadelesi veren yapımlar TV8 de Survivor 2019, Show TV’de çukur dizisi, FOX TV’de yasak Elma dizisi ve Star TV’de ise söz dizisi oldu.
 
25 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI
 
25 Şubat reyting sonuçlarına göre 1. sırada Çukur dizisi yer alırken 2 sırada Yasak Elma yer aldı. İşte pazartesi gününe ait sıralamalar ve dizilerde yaşanan gelişmeler…
Yasak Elma dizisinde yaşanan gelişmeler şöyle; Alihan’ın yaşadığı pişmanlık Zeynep’ten uzak durmasına yol açar. Ender’in tehdidine boyun eğmeyen Yıldız, kendi planına Dündar’ı da alet etmek zorunda kalır. Erim’in yeni arkadaşlığı başına beklemediği kadar büyük bir iş açacak ve Halit’in önemli bir karar vermesine yol açacaktır
 

GEÇEN HAFTA HANGİ DİZİ BİRİNCİ OLDU?
 
18 Şubat reyting sonuçları açıklandı. Total puan türünde 20.48 share alan Çukur birinci sırada, 18.23 share alan Söz ikinci sırada, 13.45 share alan Yasak Elma dördüncü sırada yer aldı. Survivor ise 9.07 share alarak dokuzuncu sıraya yerleşti. AB puan türünde Çukur 20.15 share alarak birinci, Yasak Elma 14.71 share alarak üçüncü, Vuslat 12.38 share alarak dördüncü oldu.
 
TOTAL
 

 
AB
 

 
 
ABC