4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

29 Aralık reyting sonuçları: Hayatımım Şansı, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Camdaki Kız reytingleri

29 Aralık reyting sonuçları belli oldu. Perşembe Kanal D'de Camdaki Kız, ATV'de Aldatmak, TRT1'de Balkan Ninnisi, Show TV'de Gelsin Hayat Bildiği Gibi, TV8'de Tuzak isimli dizilerin yeni bölümleri yayınlandı. Star TV'de Aykut Enişte isimli yerli sinema filmi izleyiciyle buluşurken, Fox TV'de Hayat Şarkısı dizisinin tekrar bölümü ekrana geldi. Peki en çok ne izlendi? İşte 29 Aralık 2022 reyting sonuçları

30 Aralık 2022 Cuma 09:51 - Güncelleme:
29 Aralık reyting sonuçları: Hayatımım Şansı, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Camdaki Kız reytingleri

29 Aralık 2022 Perşembe reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam televizyonlarda; Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Camdaki Kız, Aldatmak, Balkan Ninnisi, Aykut Enişte, Hayatımın Şansı ve Tuzak programı ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Perşembe akşamı en çok ne izlendi? İşte Perşembe dizilerinin reyting listesi

29 ARALIK 2022 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

29 Aralık tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de birinci sırada Aldatmak, ikinci sırada Camdaki Kız, üçüncü sırada Esra Erol'da yer aldı.

AB'de ise birinci sırada Camdaki Kız, ikinci sırada Müge Anlı İle Tatlı Sert, üçüncü sırada Aldatmak yer aldı.

20+ABC1 grubunda ise birinci sırada Camdaki Kız, ikinci sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

REYTİNG NASIL ÖLÇÜLÜR?

Radyo, Televizyon Üst Kurulunda (RTÜK) oluşturulan İzlenme ve Dinlenme Oranı Ölçüm Merkezi'nde, reyting ölçümlerinin ve denetimlerinin nasıl yapıldığı ziyaretçilere uygulamalı olarak gösteriliyor.

Radyo Televizyon Üst Kurulunun yeni hizmete giren merkezinde, biri tüplü diğeri led sistemle çalışan 2 farklı televizyona kurulan peoplemeter (reyting ölçüm cihazı) bulunuyor.

Ayrıca bir evdeki tablet, telefon, masa üstü bilgisayar gibi tüm ekranlara ait izleme ve dinlemeleri ölçmeyi sağlayan yeni nesil bir cihaz (focalmeter) da merkezde yer alıyor. Peoplemeter cihazı ile ailelerdeki tüm izleme ölçümleri yapılıyor.

Merkezdeki peoplemeterda yer alan test datası aracılığıyla yaklaşık 15 dakika içinde reyting verilerinin doğruluğu test edilebiliyor.