3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

29 Ekim 2022 Cumartesi reyting sonuçları açıklandı! Şarkılar Bizi Söyler, Kardeşlerim, Gönül Dağı reyting sıralaması

29 Ekim reyting sonuçları açıklandı. Cumartesi akşamı Kanal D'da Şarkılar Bizi Söyler isimli müzik eğlence programı ekrana gelirken, Show TV'de de Güldür Güldür Show, Star TV'de Doğu Demirkol İle Alelade Show izleyiciyle buluştu. TRT1'de Gönül Dağı, ATV'de Kardeşlerim dizisi, Fox TV'de Mahkum dizisi final bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. TV8'de MasterChef Türkiye ekrana geldi. Peki Cumartesi reyting sonuçları nasıl şekillendi? İşte 29 Ekim 2022 Cumartesi reyting sıralaması

30 Ekim 2022 Pazar 09:33 - Güncelleme:
29 Ekim 2022 Cumartesi reyting sonuçları açıklandı! Şarkılar Bizi Söyler, Kardeşlerim, Gönül Dağı reyting sıralaması

29 Ekim 2022 Cumartesi günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam televizyonlarda; Şarkılar Bizi Söyler, Güldür Güldür Show, Kardeşlerim, Gönül Dağı, Doğu Demirkol İle Alelade Show, Mahkum ve Masterchef Türkiye ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Cumartesi akşamı en çok ne izlendi? İşte 29 Ekim 2022 reyting sonuçları

29 EKİM 2022 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

29 Ekim tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1. sırada TRT 1'de izleyici ile buluşan "Gönül Dağı", 2. sırada 1 Kasım'da TRT 1'de ekranlara gelmeye hazırlanan "Yürek Çıkmazı" dizisinden özel bir klip, 3. sırada ise ATV'de yayınlanan "Kardeşlerim" yer aldı.

AB'de 1. sırada "Gönül Dağı", 2. sırada "Yürek Çıkmazı" özel klip, 3. sırada ise "Kardeşlerim" yer aldı.

20+ABC1 Grubu izleyicide ise birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Yürek çıkmazı klip, üçüncü sırada Kardeşlerim dizisi yer aldı.

REYTİNG NEDİR?

Televizyon yayıncılığın vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize İngilizceden geçmiş bir sözcüktür. Kelime anlamı olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla ilişkilendirilen reyting; izleniş durumu, izlence anlamlarına da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasıyla reytingin bir diğer tanımı; "herhangi bir televizyon kanalının izlenme oranının tamamı" şeklindedir. Z kanalında yayınlanan A programının izlenme payının yüzdesi o programın ve kanalın reytingini belirler.