17 Mayıs 2024 Cuma / 10 Zilkade 1445

29 Kasım Gelinim Mutfakta birincisi belli oldu

29 Kasım Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler arasındaki gerilimler ve çekişmeler devam ediyor. Birbirinden güzel ve iddiaları gelinler el lezzetlerini yarıştırıp kaynanalardan yüksek puanlar kapmak istiyor. Gelinler bugün 'Palamut Pilaki' yemeği ile kıyasıya yarışıyor. Şimdi Gelinim Mutfakta hayranları günün birincisi gelinin kim olduğunu merak ediyor.

30 Kasım 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
29 Kasım Gelinim Mutfakta birincisi belli oldu

GELİNİM MUTFAKTA'DA GÜNÜN BİRİNCİSİ GELİN KİM OLDU? 29 KASIM 2018

29 Kasım Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler arasındaki gerilimler ve çekişmeler devam ediyor. Birbirinden güzel ve iddiaları gelinler el lezzetlerini yarıştırıp kaynanalardan yüksek puanlar kapmak istiyor. Gelinler bugün "Palamut Pilaki" yemeği ile kıyasıya yarışıyor. Şimdi Gelinim Mutfakta hayranları günün birincisi gelinin kim olduğunu merak ediyor.

Gelinim Mutfakta 37. haftanın dördüncü bölümünü geride bıraktı. Çeyrek altın için günün lezzetini en iyi şekilde hazırlamaya çalışan gelinler, çetin bir mücadele verdi. Haftanın finaline doğru rekabet dozunun arttığı yarışmanın son bölümünde bir ilk yaşandı. Elvan'ın fırınında çıkan yangın kısa süreli bir paniğe neden oldu anca yetkililer olaya hemen müdahale etti. Peki, gün sonunda puanlama nasıl şekillendi, gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 184. bölümde, Şennur-Elvan Biryol, İlhame-Hatice Cebiroğlu, Ziyafet-Elif Yeni ve Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret çiftleri "palamut pilaki" tarifiyle kayınvalidelerin karşısına çıktı.

Elvan 5 puanla sonuncu, 10 puan toplayan Cansu ikinci oldu. Gün birinciliğini ise 15 puan alan elde etti, Elif çeyrek altını son anda kaçırdı.

GELİNİM MUTFAKTA SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 28 KASIM 2018

Kanal D’nin gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta 37. hafta bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Günün yarışma konusu olan lezzet, kaynanalar tarafından beğenilmedi ve gelinler arasında tartışma yaşandı. Program sunucusu Fatih Ürek de yarışmacıların malzemeleri yeterince kullanmadığını söyledi. Gelinim Mutfakta 183. bölümde, Şennur-Elvan Biryol, İlhame-Hatice Cebiroğlu, Ziyafet-Elif Yeni ve Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret çiftleri "kabak sarma" tarifiyle kayınvalidelerin karşısına çıktı. Peki, Gelinim Mutfakta’da bugün kim birincisi oldu?

Haftanın üçüncü gününde Elvan 15 puanla günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Cansu 12, Elif 10, Hatice ise 4 puan toplayabildi. Yarışmacıların toplam puanları şöyle

Hatice: 37

Elvan: 32

Cansu: 32

Elif: 34