19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

3 Ocak 2021 Reyting sonuçları açıklandı! Dünün reyting sonuçlarında kim birinci oldu?

Reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen televizyon programı hangisi oldu? Pazar akşamı ekranlarda; Çok Güzel Hareketler 2, Güldür Güldür Show, Hercai, Menajerimi Ara, Kefaret, Tövbeler olsun ve MasterChef final bölümü yayınlandı. Bu yapımlardan hangisinin daha fazla izlendiği, dünün reyting sonuçları TİAK ölçümleri neticesinde belli oldu. Günlük Reyting sonuçları; Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. İşte 3 Ocak 2021 reyting sonuçları…

4 Ocak 2021 Pazartesi 09:41 - Güncelleme:
3 Ocak 2021 Reyting sonuçları açıklandı! Dünün reyting sonuçlarında kim birinci oldu?

Pazar akşamı yayınlanan program ve dizilerin arasından hangilerinin daha fazla izlendiği dünün reyting sonuçları neticesinde belli oldu. 3 Ocak Pazar akşamı diziler tekrar bölümleriyle ekrana gelirken Masterchef final bölümüyle yayınlandı. Reytingler TİAK (Televizyon izleme araştırmaları kurumu) tarafından Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki Pazar akşamı reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? İşte 3 Ocak 2021 Reyting sonuçları 

Pazar günü Kefaret, Menajerimi Ara ve Tövbeler Olsun dizisi, izleyenleriyle buluştu. Öte yandan Tv8 ekranlarında ise MasterChef Türkiye 2020 Final bölümü ekranlara konuk oldu. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. Reyting sonuçları sayesinde, dün akşam en çok hangi dizi veya programın izlendiği belli oluyor.

3 OCAK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

3 Ocak 2021 Pazar günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de birinci sırada Masterchef Türkiye, ikinci sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, üçüncü sırada ise Show Ana Haber yer aldı.

AB Grubunda birinci sırada Masterchef Türkiye, ikinci sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, üçüncü sırada Ağır Romantik yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 MASTERCHEF TURKIYE TV8

2 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

3 SHOW ANA HABER SHOW TV

4 AGIR ROMANTIK (T.S) SHOW TV

5 KEFARET FOX

6 HABER ONU SHOW TV

7 KANAL D ANA HABER KANAL D

8 MENAJERIMI ARA STAR TV

9 SICAK GELISME KANAL D

10 KANAL 7 HAFTA SONU HABERLERI KANAL 7

AB İLK 10 PROGRAM

1 MASTERCHEF TURKIYE TV8

2 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

3 AGIR ROMANTIK (T.S) SHOW TV

4 MENAJERIMI ARA STAR TV

5 KEFARET FOX

6 SHOW ANA HABER SHOW TV

7 HABER ONU SHOW TV

8 KEFARET (OZET) FOX

9 TOVBELER OLSUN TRT 1

10 MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8