27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

5 Eylül reyting sonuçları: MasterChef, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Dönence reyting sıralaması

5 Eylül reyting sonuçları açıklandı. Salı akşamı Kanal D'de Dönence isimli dizinin yeni bölümü yayınlanırken, aynı saatlerde Show TV'de Tokatçı, ATV'de Dayı: Bir Adamın Hikayesi, Fox TV'de Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu isimli yerli sinema filmleri izleyici karşısına çıktı. Star TV'de Hayalimdeki Düğün isimli yabancı sinema filmi, TV8'de MasterChef All Star, TRT1'de ise Sen Türkülerini Söyle yarışması müzikseverleri ekran başına kilitledi. Peki dün akşam en çok ne izlendi? İşte 5 Eylül 2023 reyting sonuçları

6 Eylül 2023 Çarşamba 09:23 - Güncelleme:
5 Eylül reyting sonuçları: MasterChef, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Dönence reyting sıralaması

5 Eylül 2023 Salı reyting sonuçları belli oldu. Dün akşam televizyonlarda; Tokatçı, Dönence, Dayı: Bir Adamın Hikayesi, Hayalimdeki Düğün, Sen Türkülerini Söyle, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Salı akşamı en çok ne izlendi? İşte 5 Eylül reyting sonuçları

5 EYLÜL 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

5 Eylül tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1. sırada TV8'de izleyici ile buluşan "MasterChef Türkiye All Star", 2. sırada Atv'de ekranlara gelen "Müge Anlı İle Tatlı Sert", 3. sırada ise Atv'de yayınlanan "Dayı: Bir Adamın Hikayesi" filmi yer aldı.

AB'de 1. sırada "MasterChef Türkiye All Star", 2. sırada "Müge Anlı İle Tatlı Sert", 3. sırada ise "Dayı: Bir Adamın Hikayesi" yer aldı.

20+ABC1 grubunda ise ilk sırada Masterchef Türkiye All Star, ikinci sırada "Müge Anlı İle Tatlı Sert", 3. sırada ise "Dayı: Bir Adamın Hikayesi" yer aldı.