20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

5 Mart Reyting sonuçları açıklandı!

Yapımlar arasında yaşanan kıyasıya rekabete dün ilk kez Kana D’de ekrana gelen Yüzleşme adlı yapımda ekrana geldi. Gelecek haftalar için ilk bölümüyle ipucu verecek olan Yüzleşme’nin, Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Halka gibi iddialı yapımlar arasında reytinglerde kaçıncı olacağı merak büyük merak konusu.

6 Mart 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
5 Mart Reyting sonuçları açıklandı!

6 Mart 2019 itibariyle 5 Mart’ın reyting sonuçları yayınlandı. Kadın, Survivor, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yüzleşme ve TRT 1’in Halka yapımlarının TV izleyicisi tarafından hangisinin en çok izlediği merak edilmeye başlandı. Ekranlarda ilk kez ekranlara gelen Kanal D’nin yeni yapımı Yüzleşme’nin sıralamada nerede yer alacağı merak konusu. 

5 MART REYTİNG SONUÇLARI NEDİR?

5 Mart 2019 reyting sonuçlarına göre FOX TV'nin sevilen dizisi Kadın zirvede yer aldı. Totalde Kadın birinci, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ikinci oldu. Dördüncü sırada Kadın (Özet), beşinci sırada Survivor Türkiye Yunanistan, altıncı sırada ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı. AB grubunda da Kadın zirvede yer aldı. İkinci sırada Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, üçüncü sırada Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yer aldı. Dördüncü sırada Kadın (Özet), beşinci sırada Survivor Türkiye Yunanistan, altıncı sırada ise Yüzleşme yer aldı.
 
 

GEÇEN HAFTA KİM BİRİNCİ OLMUŞTU?

 

AB

 

TOTAL

 

 

YÜZLEŞME 1. BÖLÜMÜN ÖZETİ

 

Masal, 15 sene önce umutlarını hayallerini ve gerçek adını bıraktığı Kalender Kasabasına bambaşka bir kimlikle geri döner. Amacı kendisinden çalınan hayatının intikamını almak ve bunu ona yapanlarla yüzleşmektir. Masal’ın gelişiyle Kalender Kasabası’nda pandoranın kutusu aralanacak ve Kalender kasabası sakinleri şimdiye kadar hiç şahit olmadığı olaylara tanıklık edeceklerdir.

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’DA NELER YAŞANDI?

 

Hızır Çakırbeyli'nin küçümsediği düşmanı Zeki, otelde kurduğu tuzakla beklenmedik bir hamleye imzasını atmıştır. Özlem'in dikkati sayesinde ölümden kıl payı kurtulan Hızır'ın can borcunu ödemek bundan sonra Alparslan'ın görevi olacaktır. İstediğini alana kadar yolundan vazgeçmeyecek olan Zeki, Çakırbeylileri karşısına alarak açtığı savaşta, masanın yeni üyeleriyle ortaklık kurmaya çalışır. Masanın paylaşmaya yanaşmayacağı haraca karşılık, Alparslan'ın saklı tuttuğu depoların yerini öğrenip el koymayı amaçlamaktadır. Çalarak elde edeceği paralar karşılığında yeni dostlar edinmeyi amaçlayan Zeki'nin, Hızır'dan sonraki hedefi Alparslan olacaktır. Tedbirleri arttırmak yerine Çakırbeylilere açılan savaşa karşılık verme görevini üstlenen Alparslan'ın hayatı büyük risk altındadır.