28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

8 Mart reyting sonuçları açıklandı! O Kız, Aile, Kuruluş Osman reyting sıralaması

8 Mart reyting sonuçları belli oldu. Çarşamba Kanal D'de O Kız, Fox TV'de Adım Farah, Star TV'de Çöp Adam, ATV'de Kuruluş Osman dizilerinin yeni bölümleri seyirci karşısına çıkacak. TV8'de Survivor 2023 rüzgarı eserken TRT1'de önce Gönül Dağı dizisinin tekrar bölümü yayınlanırken ardından yabancı sinema filmi İtalyan Yazı ekranlarda olacak. Show TV'de ise Aile dizisinin ilk bölümü yeniden izleyiciyle buluştu. Peki en çok ne izlendi? İşte 8 Mart 2023 reyting sonuçları

9 Mart 2023 Perşembe 09:52 - Güncelleme:
8 Mart reyting sonuçları açıklandı! O Kız,  Aile, Kuruluş Osman reyting sıralaması

8 Mart 2023 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam televizyonlarda; Aile, O Kız, Kuruluş Osman, Çöp Adam, Gönül Dağı, Adım Farah ve Survivor 2023 programı ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Çarşamba akşamı en çok ne izlendi? İşte Çarşamba dizilerinin reyting listesi

8 MART 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

8 Mart tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada Atv'de izleyiciyle buluşan "Kuruluş Osman", 2. sırada "Kuruluş Osman" dizisinin özeti, 3.sırada "Atv Ana Haber" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada "Kuruluş Osman", 2.sırada Fox TV'de yayınlanan "Adım Farah", 3.sırada "Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber" yer aldı.

REYTİNG NEDİR?

Televizyon yayıncılığın vazgeçilmez bir unsuru olan reyting dilimize İngilizceden geçmiş bir sözcüktür. Kelime anlamı olarak reyting yani rating; derece, derecelendirme veya puanlama gibi anlamlara gelmektedir.

Ülkemizde daha çok televizyonla ilişkilendirilen reyting; izleniş durumu, izlence anlamlarına da gelmektedir. Yani ülkemizde reyting deyince ilk akla gelen konu televizyon reytingidir. Bizdeki manasıyla reytingin bir diğer tanımı; "herhangi bir televizyon kanalının izlenme oranının tamamı" şeklindedir. Z kanalında yayınlanan A programının izlenme payının yüzdesi o programın ve kanalın reytingini belirler.

Kuruluş Osman 117. bölüm izle kesintisiz!