27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

9 Ağustos reyting sonuçları: Masterchef, Maviye Sürgün, Benim Güzel Ailem reyting sıralaması

9 Ağustos 2023 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Kanal D'de Belalı Tanık ve hemen ardından Büyük Haydut, ATV'de Bumblebee, Star TV'de Arı Maya isimli yabancı sinema filmleri izleyici ile buluştu. Aynı saatlerde Show TV'de Güldür Güldür Show, Fox TV'de Ruhun Duymaz tekrar bölümü ile ekranlarda yer alırken, TRT1'de Benim Güzel Ailem, Show TV'de Maviye Sürgün dizisi ve TV8'de MasterChef All Star seyirci karşısına çıktı. Peki Çarşamba akşamı en çok ne izlendi? İşte 9 Ağustos reyting sonuçları

10 Ağustos 2023 Perşembe 09:39 - Güncelleme:
9 Ağustos reyting sonuçları: Masterchef, Maviye Sürgün, Benim Güzel Ailem reyting sıralaması

9 Ağustos reyting sonuçları; Çarşamba akşamı ekrana gelen dizi, film ve programların izlenme oranlarına göre sıralandı. Çarşamba akşamı Güldür Güldür Show, Belalı Tanık, Bumblebee, Arı Maya, Benim Güzel Ailem, MasterChef Türkiye All ve Ruhun Duymaz ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki reyting zirvesinde değişiklik oldu mu? İşte 9 Ağustos 2023 reyting sonuçları

9 AĞUSTOS 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

9 Ağustos tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de birinci sırada Masterchef Türkiye All Star, ikinci sırada Benim Güzel Ailem, üçüncü sırada FOX Ana Haber yer aldı.

AB'de ilk sırada Masterchef Türkiye All Star, ikinci sırada FOX Ana Haber, üçüncü sırada ise Benim Güzel Ailem dizisi yer aldı.

20+ABC1 grubunda ise birinci sırada Masterchef Türkiye All Star, ikinci sırada Benim Güzel Ailem, üçüncü sırada FOX Ana Haber yer aldı.