23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Arka Sokaklar izle 514. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Arka Sokaklar 513. son bölüm Ali ölecek mi?

Arka Sokaklar dizisinde yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Yayınlandığı günden bu yana reytingleri alt üst eden Arka Sokaklar 500 ü aşkın bölümle izleyicilerinin karşısına çıkmayı başardı. Merak ve heyecanla takip edilen yeni bölümlerde bu hafta nefesler tutuldu. Şamil terör eylemi yapmak için mekan arayışına başlar. Engin peşine düşer. Şamil takip edildiğini anlayınca otobüse biner ancak Engin’de otobüsün peşinden gider ve Şamil’i durdurmak için içeri girer. Otobüste her an patlama gerçekleşebilir. Arka Sokaklar 513. Son bölümde Asaf'ın kaçırıp bıçakladığı Ali, ağır yaralı bir şekilde ekip tarafından bulunur. Hemen müdahalede bulunulur. Pınar ise olukça tepkilidir. Rıza ile arasında gerginlik yaşanır. Asaf ise saldırılarına devam eder. Çıkan çatışmada bu sefer Selin, Asaf tarafından rehin alınır. Mesut ise Asaf'ın karşısına çıkar. Artık kayıp vermeye gücü olmayan Mesut, tehlikeli bir oyun oynar. Ali'nin girdiği ameliyatta ise sorun çıkar. Ali kurtulabilecek mi? Selin ve Mesut'a ne olacak? İzleyiciler, “Ali acaba ölecek mi?” düşüncesine kapılırken Arka Sokaklar 514. yeni bölüm fragmanı da merak ediliyor. İşte yanıtı…

14 Nisan 2019 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Arka Sokaklar izle 514. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Arka Sokaklar 513. son bölüm Ali ölecek mi?

Ekranların en çok izlenen dizilerinde başı çeken Arka Sokaklar Türk televizyonlarında en çok izlenen diziler içerisinde zirvede yerini koruyor. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran arka sokaklar 500 ü aşkın bölümle ekranlarda izleyicilerin karşısına çıkmayı başardı. Arka Sokaklar’da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. İzleyiciler, “Arka Sokaklar 514. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, 513. son bölümde neler oldu?” sorusuna yanıt arıyor. Asaf'ın kaçırıp bıçakladığı Ali, ağır yaralı bir şekilde ekip tarafından bulunur. Hemen müdahalede bulunulur. Pınar ise olukça tepkilidir. Rıza ile arasında gerginlik yaşanır. Asaf ise saldırılarına devam eder. Çıkan çatışmada bu sefer Selin, Asaf tarafından rehin alınır. Mesut ise Asaf'ın karşısına çıkar. Artık kayıp vermeye gücü olmayan Mesut, tehlikeli bir oyun oynar.  Arka Sokaklar yeni bölümde Ali ölüm kalım savaşı veriyor. İşte detaylar…

ARKA SOKAKLAR 514.YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Arka Sokaklar dizisi 514. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizden takip edebilirsiniz.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLE

ARKA SOKAKLAR 513. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ali ölüm kalım savaşı veriyor!

Asaf'ın kaçırıp bıçakladığı Ali, ağır yaralı bir şekilde ekip tarafından bulunur. Hemen müdahalede bulunulur. Pınar ise olukça tepkilidir. Rıza ile arasında gerginlik yaşanır.

Asaf ise saldırılarına devam eder. Çıkan çatışmada bu sefer Selin, Asaf tarafından rehin alınır. Mesut ise Asaf'ın karşısına çıkar. Artık kayıp vermeye gücü olmayan Mesut, tehlikeli bir oyun oynar.

Ali'nin girdiği ameliyatta ise sorun çıkar. Ali kurtulabilecek mi? Selin ve Mesut'a ne olacak?

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Asaf, Engin ve Ali’yi bir depoda tutmaktadır. Rıza baba ve ekibimizi, ikisinden birini öldürmekle tehdit eder. Silahını bir Ali’ye bir de Engin’e tutmaktadır. Mesut ve Hakan, Adem’den aldıkları olası mekanlara baskın düzenlerler. Hakan bir anda mayına basar. Mesut onu kurtarmak için harekete geçer. Aylin de Hakan’a ulaşamadığı için endişelidir.  Hakan’ın ayağı mayındadır. Soğuk terler dökülür.

Ali ve Engin, Asaf’ın tutsaklığından kurtulmak için, plan yaparlar.  Asaf, Zahir’in zorlamasıyla, Şamil’le iş birliği yapmıştır.  Şamil, Ali ve Engin’in tutulduğu yeri ayırır. Asaf, Ali’nin keskin nişancı olduğunu öğrenmiştir ve birini öldürmek için Ali’yi kullanacaktır. Ali söyleneni yaptığı halde Asaf sözünde durmaz.

Pınar Ali’nin kaçırıldığını öğrenince bu durumdan Rıza’yı suçlar. Ve babasıyla uzun sürecek bir gerginlik yaşarlar. Zahir, ekiple anlaşmaya oturur. Ali’ye karşılık Şamil’in yurt dışına kaçmasını sağlayacaktır. Rıza Baba kabul etmek zorunda kalır. Asaf önce  Ali’yi serbest bırakır. Ancak bu durum içine sinmez. Son bir hamle ile geri dönüp bıçağını çeker.

ARKA SOKAKLAR KONUSU

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba;  ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.