28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Buğra Toplusoy Ceyda Ateşi dımdızlak bıraktı

Ceyda Ateş'in üzüntüsü bitmiyor. Ailesinin istememesine rağmen Ceyda Ateş'i bırakmayan ve ilişkisini sürdüren Buğra Toplusoy şimdi yeni bir ayrılık kararıyla gündemde ! Geçtiğimiz ay Buğra Toplusoy Ceyda Ateş'i aldatmıştı.. Güzel oyuncu Ceyda Ateş buna rağmen sevgilisini affetmişti.. Haklarında çıkan ayrılık haberlerini Ceyda Ateş bir türlü kabullenmese de Buğra Toplusoy o haberleri doğruladı

20 Ekim 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Buğra Toplusoy Ceyda Ateşi dımdızlak bıraktı

SKANDAL ÇİFT AYRILDI!

Başarılı oyuncu Ceyda Ateş, işadamı Buğra Toplusoy ile uzun süredir aşk yaşıyordu. Buğra Toplusoy ile Ceyda Ateş'in ilişkileri magazin gündeminden düşmüyor.

İşadamı Buğra Toplusoy'un ailesi tarafından istenmeyen Ceyda ateş, her şeye rağmen ilişkisini sürdürüyordu. 

Geçtiğimiz ay, Buğra Toplusoy'un bir güzelle dudak dudağa fotoğrafları çıkmıştı. Yurt dışında olan Buğra Toplusoy, Fransız bir güzelle görüntülenmişti.

Ceyda Ateş, bu görüntülerin ardından yaptığı açıklamada, Buğra Toplusoy'un bir hata yaptığını fakat onu affettiğini belirtmişti. Ceyda Ateş, ilişkisinin gayet iyi olduğunu sadece sosyal medyada fotoğraf paylaşmadıklarını belirtmişti.

Ayrı oldukları iddialarını reddeden Ceyda Ateş'in aksine Buğra Toplusoy iddiaları doğruladı. Buğra Toplusoy aşklarının bittiğini söyledi ve "Herkes kendi yoluna baksın, konuşacak fazla bir şey yok" dedi.