25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Çocuğuna ne kadar nafaka verecek?

Hafta Sonu dergisinin haberine göre Cem Yılmaz’la Ahu Yağtu 24 Aralık tarihinde tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

31 Aralık 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Çocuğuna ne kadar nafaka verecek?

Hafta Sonu dergisinin haberine göre Cem Yılmaz’la Ahu Yağtu 24 Aralık tarihinde tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

İddialara göre; Yılmaz boşanma konusunda ne kadar kararlı durduğunu eşine anlatınca, aslında boşanmaktan yana olmayan Ahu Yağtu ayrılığa razı oldu. Öyle ki Yılmaz’ın yakınlarına açık açık “Evlilik bana göre değil, yapamıyorum” dediği konuşuluyor. Kemal’in velayeti annesine verilirken; iddialara göre Yılmaz oğlunu 5-6 yaşına gelince yanına almak istediğini söyledi.

KEMAL'E 15 BİN LİRA NAFAKA


Aralarındaki krizi aşamayıp evlerini ayıran Cem Yılmaz-Ahu Yağtu çifti, boşanma konusunda uzlaşmaya vardı. "Kavgasız, gürültüsüz, saygın bir şekilde anlaştılar" diyen çiftin bir yakını, boşanma protokolünün detaylarını GÜNAYDIN'a açıkladı. Buna göre oğulları Kemal'in velayeti annesinde kalacak. Ünlü komedyen, oğlu için her ay 15 bin lira nafaka ödeyecek.

'İŞ KUR' DİYE ÖDEME YAPACAK


Eşinin bundan sonra maddi sıkıntı çekmemesi için elinden geleni yapacak olan Cem Yılmaz'ın bir de jesti var. Yılmaz; Ahu Yağtu'ya, kendisine iş kurması için yüklü bir ödeme yapacak. Bu rakam, ikili arasında gizli kalacak. Yılmaz, boşanma sırasında eşine üç daire ile bir de otomobil verecek. Çift, mahkemeye anlaşmalı olarak başvuracak.

Star Gazete