19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

EDHO 134. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO 133. Son bölüm İlyas ve Behzat’tan sinsi plan!

EDHO 134. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 133. Son bölümüyle Salı günkü reyting sıralamasında yine üst sıralarda yer alacağını belli etti. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 133. Son bölümü aksiyon ve heyecan dolu sahneler izleyicileri mest etti. Son bölümde, Özlem ile Ömür yüz yüze gelmek üzere. Evde tedirginlik var. Esra olayı Hayriye’nin canını sıkıyor. Özlem annesiyle beraber geliyor. Ömür’ünde gelmesiyle sofrada gerginlik başlıyor. Hayriye söze giriyor, konu Esra’ya geliyor. Hızır ve Haşmet ailelerinin gözleri önünde evlerinde alınırken yaşananlara şahit olan Behzat ve İlyas tehlikli bir planı devreye sokuyor. Ancak hesap edemedikleri şeyler öldürülmelerine sebep olacak unuttukları bir gerçeği hatırlamalarına sebep oluyor; içlerinde bir muhbir vardır. EDHO 133. Son bölüm İlyas ve Behzat’tan sinsi planı ve EDHO 134. Yeni bölüm fragmanı...

16 Nisan 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
EDHO 134. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO 133. Son bölüm İlyas ve Behzat’tan sinsi plan!

EDHO 134. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO 133. Son bölüm İlyas ve Behzat’tan sinsi plan! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 133. Son bölümü aksiyon ve heyecan dolu sahneler izleyicileri mest etti. Son bölümde, Özlem ile Ömür yüz yüze gelmek üzere. Evde tedirginlik var. Esra olayı Hayriye’nin canını sıkıyor. Özlem annesiyle beraber geliyor. Ömür’ünde gelmesiyle sofrada gerginlik başlıyor. Hayriye söze giriyor, konu Esra’ya geliyor. Mesut, Zeki konusunda hata yaptıklarını söylüyor. Façalı Zeki’nin yaşadığını ve içlerinden biri ile irtibatı olduğunu söylüyor. Hızır, Mesut’a güvenmediklerini açık açık söylüyor. Hızır ve Haşmet ailelerinin gözleri önünde evlerinde alınırken yaşananlara şahit olan Behzat ve İlyas tehlikli bir planı devreye sokuyor. Ancak hesap edemedikleri şeyler öldürülmelerine sebep olacak unuttukları bir gerçeği hatırlamalarına sebep oluyor; içlerinde bir muhbir vardır. EDHO 133. Son bölüm İlyas ve Behzat’tan sinsi planı ve EDHO 134. Yeni bölüm fragmanı...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 134. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLE

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yeni bir anlaşma yapmak için Mesut'la tekrar bir araya gelen Hızır ve Haşmet'in planı, kardeşlerinin onlardan habersiz yaptığı operasyonla bozulmuştur. Ünal Kaplan ile el sıkışması beklenen Mesut, düşmanlığını devam ettirmek için güçlü bir sebep daha edinir. Akif'e sıkılan kurşunu şahsına yapılmış bir hareket olarak algılar ve hiç vakit kaybetmeden harekete geçer.

Mesut ile işlerin eskisinden de kötü bir hal alması, hem Çakırbeyli hem de Façalı ailesini derinden sarsacaktır. Bu iki ailenin bir güç gösterisine ihtiyacı olduğunu düşünen Mesut, verdiği talimatla Hızır ve Haşmet'i ailelerin gözleri önünde evlerinden aldırır. Ağabeylerinin zor kullanarak alınmasına şahit olan İlyas ve Behzat'ın dışarıda bırakılmasının ise önemli bir sebebi vardır. O sebep, ortak menfaatler için birlikte hareket eden ikilinin, başlarında ağabeyleri yokken kendilerini öldürtecek bir hataya bulaşacak olmasıdır. Nitekim çok geçmeden bu planın ne kadar yerinde bir plan olduğu kanıtlanır. Ünal Kaplan'ı ölümle tehdit ederek Mesut'u tuzağa çekmesini bekleyen İlyas ve Behzat'ın unuttuğu şey, içlerinde bir muhbir olduğu gerçeği olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KONUSU

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikâyesi...

Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur. Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır. Sevmekten hiç kaçmaz. Sevilmeyi de pek sever.

Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakâr bir babadır. Vefakâr bir dosttur. Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir.

Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir. Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır. Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür. Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir.

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ GELEN OYUNCULAR

KORAY ŞAHİNBAŞ(ZEKİ)

1972 de dünyaya gelen Koray Şahinbaş 47 yaşındadır. Özellikle Savaşçı dizisinde hayat verdiği doktor karakteri ile tanınmıştır. 2012 yılında Dila Hanım dizisinde canlandırdığı Raşit karakteri de Koray Şahinbaş’ı kariyerinin önemli dizilerindendir. Yine Fi ve Sahipli isimli internet dizilerinde yer almıştır.

Zeki kardeşleri ölen ve öfkeyle dolu güçlü bir adamdır. Özellikle hazırlattığı bombalar ile tanınır ve oldukça tehlikeli bir adamdır. Masaya girmek için elinden geleni yapacak olan Zeki’ni tek amacı masadan haraç almaktır.

GÖZDE OKUR(MİNE)

1980 de İzmir’de dünyaya gelen Gözde Okur Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur. İlk olarak ünlü Avrupa Yakası dizisinde yer alan Gözde Okur Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde ki Rüyam karakteri ile çok sevilmiştir. 170 cm boyunda, 58 kg olan Gözde Okur Eşkıya’da hizmetçi olarak oynayacak.

Mine Hayriye annenin eve hizmet etmesi için aldığı yeni hizmetli.

CEREN BENDERLİOĞLU (EŞKIYA ÖMÜR FAÇALI)

Son olarak Börü dizisinde eşi Emir Benderlioğlu ile birlikte yer almıştır. Ceren Benderlioğlu Kertenkele dizisinde hayat verdiği Seval karakteri ile tanınmış ve sevilmiştir. Gerçek adı Ceren Şekerci olan ve oyuncu Emir Benderlioğlu oğlu ile evlenen Ceren Benderlioğlu 1983 İstanbul doğumludur ve 36 yaşındadır. Trakya Üniversitesi Radyo Televizyon mezunu olan güzel oyuncu Ekmek Teknesi dizisi ile sektöre girmiş ve 17 yıldır oyunculuk yapmaktadır.

Ömür Façalı, Façalı ailesinin kız kardeşleri olarak olarak Eşkıya dizisinde dâhil olacak

ALPER KUT(TAHSİN)

Alper Kut son olarak Kanatsız Kuşlar dizisinde yer almıştı. Alper Kut’u Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile tanımıştık. Alper Kut 1962 Ankara doğumludur. 57 yaşında olan Alper Kut Ankara Üniversitesi Dil Tarih mezunudur. Oyuncu Devrim Yakut ile evlidir.

Behzat’ın amcasının oğludur. Arayı bulmaya çalışmaktadır.