26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Esra Erol bebeğinin cinsiyetini canlı yayında açıkladı

Esra Erol ilk bebeğinin cinsiyetini canlı yayında açıkladığı gibi ikinci bebeğininde cinsiyetini canlı yayında sevenleriyle paylaştı. İşte Esra Erol ile evlen benimle programına damga vuran o anlar ve ayrıntıları.

25 Aralık 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Esra Erol bebeğinin cinsiyetini canlı yayında açıkladı

Esra Erol ilk bebeğinin cinsiyetini canlı yayında açıkladığı gibi ikinci bebeğininde cinsiyetini canlı yayında sevenleriyle paylaştı. İşte Esra Erol evlen benimle programına damga vuran o anlar ve ayrıntıları.

Türkiye'nin en çok izlenilen izdivaç programlarından olan Esra Erol evlen benimle programına yine Esra Erol damgasını vurdu.

İlk bebeğinin cinsiyetini canlı yayında açıklayan Esra Erol bu geleneği sürdürdü.

2. bebeğine hamile olduğunu sunuculuğunu yaptığı programda açıklayan Esra Erol dün de bebeğinin cinsiyetini canlı yayında açıkladı.

Ali adında bir erkek çocuk annesi olan Erol, " Dün cinsiyeti öğrenecektim. Şu anda üzerimde baskı var. İlk çocuğuma hamile olduğumu öğrenince cinsiyetini hiç merak etmemiştim. Sadece çocuğum olacak düşüncesine yoğunlaşmıştım. Tabi şimdi ilk çocuğum erkek olunca, ikinci çocuğum acaba ne olacak, ne olur diye merak ediyorum" dedi ve bu sefer kız bebek sahibi olacağını açıkladı.