20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Bugün Gelinim Mutfakta kim kazandı? (15 Şubat Gelinim Mutfakta kim elendi?)

Gelinim Mutfakta yarışması kaldığı yerden devam ediyor. Haftanın finalinde Gelinim Mutfakta birinci ve elenen isim açıklandı. Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen ve Cuma günü final yapan yarışmanın bugünkü puanları belli oldu. Gelinim Mutfakta 15 Şubat Cuma günü yayınlanan 240. Bölümüyle haftanın finalini yaptı. Haftanın finalinde beş altın bileziği kazanan gelin kura çekimiyle belirlendi.

15 Şubat 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bugün Gelinim Mutfakta kim kazandı? (15 Şubat Gelinim Mutfakta kim elendi?)

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Kanal D Gelinim Mutfakta haftanın elenen ismi kim oldu? sorularına yanıt arayan vatandaşlar için detayları bu haberimiz üzerinde derledik. Gelinim Mutfakta'nın 15 Şubat 2019'da yayınlanan 239. Bölümünde Besime-Gülcan, Songül-Sina Reyhan-Ezgi, Nergis ve Filiz çiftleri "muzlu milföy" tarifi ile yarıştılar. İşte 15 Şubat tarihli Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve elenen isim...

Hafta için her gün aynı saatte izleyicileriyle buluşan Gelinim Mutfakta 240. Bölümüyle 48. Haftayı tamamladı. Gelinim Mutfakta'nın haftanın finali bölümünde; Ezgi ve Sina arasındaki yardımlaşma Gülcan'ın dikkatini çekti. Ezgi, üst üste çeyrek altın kazanan Nergis'in havalandığını ifade etti. Gün sonunda gelinlerden biri 5 altın bilezikle ödüllendirilirken; bir gelin-kaynana ekibi Gelinim Mutfakta yarışmasına ve altınlara veda etti.

Gün değerlendirmesi sonunda; 15 puan toplayan Ezgi, gün birincisi oldu ve çeyrek altını aldı. Tüm haftanın puanları toplandıktan sonra Sina ve Gülcan son ikiye kaldı. Sina ve kayınvalidesi Songül, 45 puanla yarışmaya veda etti. 58 puan toplayan Gülcan elenmekten kurtuldu. Sıra haftanın birincisini geldiğinde ise şaşırtıcı bir sonuç çıktı. Ezgi ve Nergis 68 puanla birinciliği paylaştı. Bileziklerin kazananı kura sonucunda belli oldu. Kurada çıkan Ezgi, 5 altın bileziği almaya hak kazandı.

Kanal D’nin hafta içi her gün saat 12.15’te ekrana gelen sunuculuğunu başarılı sanatçı Fatih Ürek’in üstlendiği Gelinim Mutfakta, yayınlandığı ilk günden beri büyük bir beğeni ile izlenmeye devam ediyor. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan programında bugün Kaynanalara eşlerinden gelen sevgi mesajları gelinleri kıskandırıyor! Reyhan Hanıma gelen çiçek kendisini çok mutlu ederken, Filiz Hanıma gelen çiçek kendisini çok şaşırtıyor!

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 12.15'te Kanal D'de!

Gelinim Mutfakta'da gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta zleyici karşısına çıktı. Haftanın finaline doğru rekabet dozunun arttığı Gelinim Mutfakta’nın son bölümüne ailelerin mesajları damga vurdu. Kaynanalara eşlerinden gelen sevgi mesajları gelinleri kıskandırdı.

Gelinim Mutfakta 48. Haftanın dördüncü gününü tamamladı. Sevgililer Günü ruhu yarışmaya da yansıdı. Kayınvalidelere eşlerinden Sevgililer Günü'ne özel sevgi dolu mesajlar gelince duygusal anlar yaşandı. Kayınvalidelere eşlerinden Sevgililer Günü mesajları ve sürpriz çiçekler geldi. Eşlerinin gönderdikleri mesajlara sevgiyle karşılık veren kayınvalideler oldukça duygusal anlar yaşadı. Songül Hanım eşinin gönderdiği mesajı izledikten sonra gözyaşlarını tutamadı. Besime Hanım'ın tepkisi ise kayınvalideleri oldukça güldürdü. Gün sonunda çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Gün değerlendirmesi sonunda; 4 puan toplayan Sina sonuncu oldu. 18 puan toplayan yeni yarışmacı Nergis, çeyrek altını kazandı.

 

Gün değerlendirmesi sonunda; 10 puan toplayan Gülcan ve Sina sonunculuğu paylaştı. 15 puan toplayan yeni yarışmacı Nergis, çeyrek altını kazandı. Ezgi ise 14 puanla günü 2. olarak tamamladı.

 GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMASININ FORMATI NASIL?

Gelinim Mutfakta’da gelinler kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışıyor, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışıyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda ediyor.

Fatih Ürek'in sunduğu ve Kanal D'nin başarılı programı olan Gelinim Mutfakta, iddialı yeni yarışmacılarını bekliyor!

Başladığı tarihten itibaren hafta birincilerine 5 altın bilezik ödül veren yarışma programı kasasındaki diğer bilezikleri vermek için kendisine güvenen gelin ve kaynana adaylarını arıyor! Siz de "İyi yemek yaparım, altınları kaparım!" diyorsanız linkteki başvuru formunu doldurmaya başlayın!