23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

7 Aralık Gelinim Mutfakta birincisi belli oldu

7 ARALIK CUMA Gelinim Mutfakta'nın günün kazanan gelini 13 puan ile Elif. oldu.Günün en düşük puanını ise 9 puan ile Cansu ve Emel aldı.

7 Aralık 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
7 Aralık Gelinim Mutfakta birincisi belli oldu

GELİNİM MUTFAKTA BİRİNCİSİ VE ELENEN İSMİ 7 ARALIK 2018

7 Aralık cuma günü Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler arasındaki gerilimler ve çekişmeler devam ediyor. Birbirinden güzel ve iddiaları gelinler el lezzetlerini yarıştırıp kaynanalardan yüksek puanlar kapmak istiyor. Gelinler bugün "Damla çikolatalı kek " yemeği ile kıyasıya yarışıyor. Şimdi Gelinim Mutfakta hayranları günün birincisi gelinin kim olduğunu merak ediyor.

GELİNİM MUTFAKTA'DA ÇEYREK ALTINLARI KİM ALDI?

 7 ARALIK CUMA Gelinim Mutfakta'nın günün kazanan gelini 13 puan ile  Elif. oldu.Günün en düşük puanını ise 9 puan ile Cansu ve Emel aldı.

HAFTANIN KAZANAN GELİNİ KİM OLDU?

Haftanın en yüksek puanını alan Cansu Gelin haftanın birincisi olup 5 bileziğin sahibi oldu.Haftanın en düşük puanını alan Hatice yarışmaya veda etti.

 

Gelinim Mutfakta puan durumu (6 ARALIK 2018)

 

Gelinim Mutfakta 6 Aralık Çeyrek Altını Alan Kim

⇒⇒CANSU

6 Aralık Gelinim Mutfakta Günün Sonuncusu

⇒⇒ ELİF & EMEL

Gelinim Mutfakta'nın günün kazanan gelini 14  puanla Elif Gelin  oldu. Günün en düşük puanını ise 10 puanla Emel aldı.

 

Gelinim mutfakta 6 Aralık Gün Birincisi:

Haftanın dördüncü gününde Elif, 15 puanla günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Hatice 12, Elif ve Emel ise 10 puan toplayabildi. Yarışmacıların toplam puanları şöyle;

 

Cansu: 56

Elif: 47

Emel: 40

Hatice: 35

 

 

Gelinim Mutfakta 5 Aralık 2018 puan durumu/ gün birincisi

Gelinim Mutfakta 38. haftanın üçüncü bölümüyle ekranlardaydı. Fatih Ürek’in kendine has sunumuyla eğlendirdiği Gelinim Mutfakta'nın 5 Aralık tarihli 188. bölümünde hem gelinler hem de kayınvalideler arasında çekişme vardı. Günün kritiklerinin yapıldığı anlarda Tuğçe Babur’un kendini sultan olarak ilan etmesi komik diyalogların ortaya çıkmasına neden oldu. Peki, Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kim oldu?

Haftanın ikinci bölümünde, Emel-Tuğçe Babur, İlhame-Hatice Cebiroğlu, Ziyafet-Elif Yeni ve Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret çiftleri "yeşil mercimek kısır" tarifiyle yarıştı. Kayınvalidelerden 10 puan alan Emel sonuncu oldu. Gün birinciliğini ise 13 puan alan Elif elde etti. 38.haftada iki kez gün birincisi olan Elif, çeyrek altını almaya hak kazandı.