24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

19 Ekim Gelinim Mutfakta birincisi belli oldu

19 Ekim Gelinim Mutfakta birincisi belli oldu. Günün sonuncusu 9 puanla Emel ve Başak, birincisi ise 17 puanla Ezgi oldu. Haftanın finalinde tüm oylar toplandı, Emel ve Ezgi eleme potasına kaldı. Yarışmanın iddialı isimleri Emel ve kayınvalidesi Ergül Hanım, 53 puanla yarışmaya veda etti. 65 puan toplayan yeni yarışmacı Özüm, 5 altın bileziği almaya hak kazandı.

20 Ekim 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
19 Ekim Gelinim Mutfakta birincisi belli oldu

GELİNİM MUTFAKTA BİRİNCİSİ VE ELENEN İSMİ AÇIKLANDI 19 EKİM 2018

Fatih Ürek'in sunduğu ve Kanal D'nin başarılı programı olan Gelinim Mutfakta, bir haftayı daha geride bıraktı. Gelinim Mutfakta son bölümüne Başak ve Özüm arasında temizlik savaşları damga vurdu.

Günün sonuncusu 9 puanla Emel ve Başak, birincisi ise 17 puanla Ezgi oldu. Haftanın finalinde tüm oylar toplandı, Emel ve Ezgi eleme potasına kaldı. Yarışmanın iddialı isimleri Emel ve kayınvalidesi Ergül Hanım, 53 puanla yarışmaya veda etti. 65 puan toplayan yeni yarışmacı Özüm, 5 altın bileziği almaya hak kazandı.

 

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 18 EKİM 2018

Gelinim Mutfakta'nın günün kazanan gelini 17 Puan ile Özüm gelin olarak çeyrek altının sahibi oldu. Günün en düşük puanını 8'er puan ile Ezgi ve Başak aldı.

 

GELİNİM MUTFAKTA 154.BÖLÜM FRAGMANI

Gelinim Mutfakta 154. Bölüm Fragmanı yayında! Özüm, Emel'i aralarına alıp oyunlarına alet eden Başak ve Ezgi'ye çok öfkeleniyor!

Başak ve Ezgi, Emel ile ilgili davranışları yüzünden Ergül Hanım ve Özüm'ün tepkisini çekiyorlar. Reyhan Hanım ve Hanife Hanım, yemeğini oje ile yapan Özüm'ü kınıyorlar!

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 12.15'te Kanal D'de!