19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

14 Aralık Gelinim Mutfakta birincisi belli oldu

Gelinim Mutfakta'da gelinler kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışıyor, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışıyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda ediyor.

14 Aralık 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
14 Aralık Gelinim Mutfakta birincisi belli oldu

Gelinim Mutfakta’da gelinler kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışıyor, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışıyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda ediyor.

 

GELİNİM MUTFAKTA 14 ARALIK BİRİNCİSİ VE ELENEN İSMİ

HAFTANIN KAZANAN GELİNİ KİM OLDU?

Haftanın en yüksek puanını alan Elif haftanın birincisi olup 5 bileziğin sahibi oldu.

14 ARALIK HAFTANIN KAZANAN

14 Aralık Gelinim Mutfakta Bilezikleri Alan Elif oldu. Elenen isim Emel oldu.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU NASIL? 13 ARALIK 2018

Gelinim Mutfakta 39. haftanın dördüncü bölümüyle ekranlardaydı. Emel-Tuğçe Babur, Nezahat-Rümeysa Aydın, Ziyafet-Elif Yeni ve Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret çiftleri " Baklava yufkasında pilav " tarifiyle yarıştı. Günün yarışma konusu yemek puanlama sırasında tartışmalara neden oldu. Tuğçe Hanım, yaşanan gerginlikleri stüdyoya getirdiği çikolata sürülmüş ekmeklerle gidermeyi başardı. Fatih Ürek, günün kritikleri yapıldıktan sonra puanlamaların sonucunu açıkladı.

Kayınvalidelerden 8 puan alan Rümeysa sonuncu, gün birincisi ise 14 puan alan Cansu oldu. Emel ve Elif ise 13 puan topladı.

Gelinim mutfakta 13 Aralık Gün Birincisi: Haftanın üçüncü gününde Cansu 15  puanla günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Elif ve Emel 13, Rümeysa ise 8 puan toplayabildi.