19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Hadi İpucu: 'Kardan Adam' listesindeki 7. şarkıyı seslendiren şarkıcı kimdir?

Hadi İpucu: 'Kardan Adam' listesindeki 7. şarkıyı seslendiren şarkıcı kimdir?

15 Ocak 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Hadi İpucu: 'Kardan Adam' listesindeki 7. şarkıyı seslendiren şarkıcı kimdir?

Yarışmaya herkesten bir adım önde başla..." Bu akşam saat 20:30'da düzenlenecek olan yarışma Hadi İpucu'nun 24 Ekim sorusu ve cevabı araştırılıyor. Hadi İpucu internet üzerinden online olarak milyonlarca takipçisine para kazandırmaya devam ediyor. Gün içinde saat 12:30 için ayrı aksam saat 20:30 içinse ayrı iki soru yöneltilen ödülü yarışma uygulaması Hadi İpucu'nun yanıtları merak edilirken konu ile ilgili ayrıntıları bu haberimizde derledik.

Hadi’nin bu akşam 20:30’daki yarışmasının ipucu sorusu geldi.

15 Ocak Hadi İpucu sorusu aşağıdaki fotograftaki konu ile ilgili.

Hadi bilgi yarışması birbirinden renkli birbirinden eğlenceli yarışmalar düzenlemeye devam ediyor. Hadi ekibi bu akşam kendi saati olan 20:30 da yayında olacaktır. Ayrıca fizy uygulamasının sponsorluğunda yapıcalak yarışma ödül dağıtmaya devam edecek.

Hadi ekibi haftanın her günü farklı konsepler de yarışmalar düzenliyor. Hadi bilgi yarışması kurulduğundan bu güne en büyük hedeflerinden biri olan sponsorlu yarışmalar düzenleme konusunda büyük ilerleme gösterdi. Şimdiye kadar sponsorluk anlaşmalarında Turkcell, Pegasus gibi büyük firmaların sponsorluk yarışmaları düzenlemek için hadi ekibiyle anlaştıklarını gördük. Görünen o ki hadi ekibi her güne bir sponsor bularak her gün büyük ödüller dağıtmayı düşünüyor.

SORU: 'Kardan Adam' listesindeki 7. şarkıyı seslendiren şarkıcı kimdir?

CEVAP: BURCU TATLISES - MENEKŞE



 

BURCU TATLISES KİMDİR?

Burcu Tatlıses 6 Haziran 1978 yılında İstanbul'da doğdu. Selanik kökenli bir ailenin çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya gelen Burcu Tatlıses, profesyonel müzik yaşamına 2002 yılında söz yazarı olarak başladı. Funda Arar, Fatih Erkoç, Zuhal Olcay, Yulduz Usmanova, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali gibi yorumcular için yazdığı şarkıların yanı sıra Bir İstanbul Masalı, Zerda ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizi müzikleri; Müthiş Bir Film ve Eski Sevgili sinema filmlerinin müziklerinin de olduğu albümlerde 50'den fazla esere imza attı. "Alagül", "Seni Severdim", "Yak Gel", "Senden Öğrendim" eserleri hit oldu. Sanatçı ilk albümünden önce Sen Dur Ben Gölge isimli şiir kitabını yayımladı.

Güzel Kokuyorum adlı ilk albümü Mart 2015'te piyasaya çıkan Burcu Tatlıses, dinleyicileriyle ilk defa besteci ve yorumcu kimliğini de buluşturmuş oldu. Ocak 2018’de "Geyikli Masallar" isimli teklisini Ada Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınladı.

Burcu Tatlıses Kasım 2018'de, yine Ada Müzik etiketiyle Uzaklar isimli 8 şarkılık ikinci albümünü piyasaya sürdü. Tüm şarkıların sözleri ve besteleri kendisine aittir. Sanatçı bu albümde aranjör kimliğine de yer vermiştir.

Binlerce kişi tarafından takip edilen canlı Bilgi Yarışması oyunu HADİ bugün 12:30 yarışması ile takipçileri ile buluşacak. Hadi bilgi yarışması birbirinden renkli birbirinden eğlenceli yarışmalar düzenlemeye devam ediyor. Hadi ekibi yarış öncesi ipucu bilgisini paylaşırken bu güne özel sosyal bir mesaj içeren ipucuyu sizler için bu haberimizde derledik.