23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Hadi ekibi yeni yarışmalar düzenliyor

Hadi ekibi haftanın her günü farklı konsepler de yarışmalar düzenliyor.

18 Aralık 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Hadi ekibi yeni yarışmalar düzenliyor

Hadi ekibi haftanın her günü farklı konsepler de yarışmalar düzenliyor. Hadi bilgi yarışması kurulduğundan bu güne en büyük hedeflerinden biri olan sponsorlu yarışmalar düzenleme konusunda büyük ilerleme gösterdi. Şimdiye kadar sponsorluk anlaşmalarında Turkcell, Pegasus gibi büyük firmaların sponsorluk yarışmaları düzenlemek için hadi ekibiyle anlaştıklarını gördük. Görünen o ki hadi ekibi her güne bir sponsor bularak her gün büyük ödüller dağıtmayı düşünüyor.

Hadi bilgi yarışması birbirinden renkli birbirinden eğlenceli yarışmalar düzenlemeye devam ediyor. Ayrıca fizy uygulamasının sponsorluğunda yapıcalak yarışma ödül dağıtmaya devam edecek. Her hafta olduğu gibi bu haftada kaldığı yerden devam eden Hadi İpucu yarışması gün içinde sabah ve akşam saatlerinde olmak üzere iki ayrı soru yöneltiliyor. Hadi Instagram'dan yapılan canlı yayın yarışması ile birlikte gün içinde sıklıkla araştırılan konular arasında yer aldığından. Yayına giren sorular ve cevapları ile ilgili detayları bu haberimiz üzerinden paylaşıyoruz. Aynı zamanda gün içinde Hadi İpucu joker kodları takipçileri ile paylaşılırken yeni gelişmeler hakkında tüm detaylara bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

HADİ NASIL OYNANIR?

Türkiye’nin ilk canlı bilgi yarışması Hadi nasıl oynanıyor? Kolaydan zora doğru 12 adet soru sorulan yarışma uygulama üzerinden canlı olarak oynanıyor. Her gün 12:30 ve  20:30 saatlerinde başlayan iki adet yarışmadan oluşuyor.

 

Hadi Nedir?

Hadi Türkiye’nin ilk canlı bilgi yarışması uygulamasıdır. Her gün canlı yayında katılımcılar sorulan sorulara doğru cevap vererek, o yarışma için belirlenen ödül havuzundaki parayı eşit olarak bölüşürler. Puan veya başka bir şey değil gerçek para kazanırsınız.

 

Ücretli midir?

Uygulamayı indirmenin ve yarışmaya katılmanın hiçbir ücreti yoktur.

 

Hangi uygulama marketlerinde bulunur?

iPhone telefonlara Apple App Store üzerinden, Android telefonlara Google Play Store üzerinden indirilebilir.

 

Gerçek para mı veriliyor?

Hadi yarışması gerçek para veriyor ve hesap bakiyesi 20 TL olunca bankadan çekilebiliyor.

Kazandığım parayı nasıl çekerim?

Uygulamanın ana sayfasında bulunan bakiyeye tıklamanız gerekmektedir. Bakiyeye tıkladığınızda iban numaranızı girmeniz gereken sayfaya yönlendirilirsiniz. 20 tl ve üzeri tutarlarda iban numaranızı girdiğinizde hesabınıza yollanır.

 

Nasıl Oynanır?

Telefon numaranızla kayıt oluyorsunuz. Her gün 12:30 ve  20:30 saatlerinde başlayan iki adet yarışmaya katılıyorsunuz. Yarışmaya katılıp soruları verilen süre sona ermeden doğru cevaplamaya çalış.Sorulan soruların tümünü bilirsen ödüle hak kazanırsın.

 

Kaç tane joker kazanabilirim?

Arkadaşlarını davet ederek ve zaman zaman verilecek görevleri yerine getirerek joker kazanabilirsin ama her yarışmada sadece 1 joker kullanabilirsin. Dikkat, final sorusunda joker kullanılmamaktadır.

 

Hadi Baldır Muhabbeti Nedir?

Hadi canlı bilgi yarışmasının bir bölümünde sorulan diz ile kalça arasındaki bölüme 190 bin kişinin baldır demesi ve bu cevabı veren herkesin elenmesi büyük etki yaratmış. Doğru cevabın uyluk çıkması sonrasında yarışmanın mesaj bölümüne binlerce baldır yazılmıştır. Baldır muhabbeti bu şekilde devam etmektedir. Yarışmaya yeni katılan kullanıcılar “baldır” muhabbetinin ne olduğunu aramaktadır.