3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Hercai 6. yeni bölüm fragmanı! Hercai izle 5. son bölümde Yaren’den şok hamle!

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin gibi isimlerin yer aldığı Hercai dizisi ATV ekranlarında Cuma akşamlarının vazgeçilmezi oluyor. Hercai’de Miran, Reyyan tarafından vuruluyordu. Yeni bölümü iple çeken seyirciler Hercai’de yaşanacakları merak ediyor. Reyyan’ı boğmaya çalışanın kim olduğu bilinmezken Reyyan’ın ölüp ölmeyeceği ise bilinmiyor. Biricik kızını Miran'ın elinden kurtarmak isteyen Zehra Şadoğlu, Aslanbey konağını basıyor! Düğünden sonra yaşadığı acılarla iyice yıpranan anne, Miran ile karşı karşıya geliyor. Miran' a unutamayacağı bir tokat atan Zehra, kızını geri alabilecek mi? Kaybettiği her şey için Reyyan'ı suçlayan Yaren, büyük planlar peşinde! Miran Aslanbey' e tehditler savuran Yaren nasıl bir yol izleyecek? Bu sefer de kaybetmek istemeyen Yaren'in hedefi kim? Peki, Hercai 5. bölümde neler yaşandı? Hercai 6. yeni bölüm fragmanı geldi mi? İşte detaylar…

14 Nisan 2019 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Hercai 6. yeni bölüm fragmanı! Hercai izle 5. son bölümde Yaren’den şok hamle!

Yayınlandığı ilk bölümden beri izleyicileri ekrana kilitleyen Hercai dizisinde yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Yayınlanan son bölümlerde iç burkan, yürekleri sızlatan sahneleri izleyicilerle buluşturan Hercai’de yeni bölümde neler olacağı büyük merak konusu… Geçtiğimiz bölümde, Aslanbeylilerden kızını almak isteyen Reyyan, Aslanbeyylilerin kapısına dayanmıştı. Reyyan’ın başına olaylar gelmeye devam ediyor. Miran' a unutamayacağı bir tokat atan Zehra, kızını geri alabilecek mi? Kaybettiği her şey için Reyyan'ı suçlayan Yaren, büyük planlar peşinde! Miran Aslanbey' e tehditler savuran Yaren nasıl bir yol izleyecek? Bu sefer de kaybetmek istemeyen Yaren'in hedefi kim? İşte, “Hercai 6. Yeni bölüm fragmanı geldi mi, Hercai 5. bölümde neler yaşandı?” sorularının cevapları…

HERCAİ 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

HERCAİ SON BÖLÜM İZLE

HERCAİN 5. BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Miran'ın, Reyyan'ı konağa getirmesiyle Aslanbey ailesi şok oluyor! Konakta zor zamanlar geçiren Reyyan, mutluluğa ne zaman ulaşacak? Tüm Midyat'ın duyduğu bu olay karşısında Azize Aslanbey' in tepkisi ne olacak? Miran' a kavuşma hayaliyle yaşadıklarını sineye çeken Gönül, bu kadarını kaldırabilecek mi? Biricik kızını Miran'ın elinden kurtarmak isteyen Zehra Şadoğlu, Aslanbey konağını basıyor! Düğünden sonra yaşadığı acılarla iyice yıpranan anne, Miran ile karşı karşıya geliyor. Miran' a unutamayacağı bir tokat atan Zehra, kızını geri alabilecek mi? Kaybettiği her şey için Reyyan'ı suçlayan Yaren, büyük planlar peşinde! Miran Aslanbey' e tehditler savuran Yaren nasıl bir yol izleyecek? Bu sefer de kaybetmek istemeyen Yaren'in hedefi kim?

 

HERCAİ 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

 

Şadoğlu ve Aslanbey konakları diken üstündedir. Reyyan ve Miran’ın nehre atlayıp gözden kayboldukları haberi tüm Mardin’i sarsıyor. Şimdi herkes Miran ve Reyyan’ın ölüp ölmediğini merak ediyor. Kızı Reyyan’ın ölmüş olabileceğini asla kabul etmek istemeyen Hazar, onu bulmaya kararlı! Gözünü kırpmadan Reyyan’ın arkasından nehre atlayan Miran ise Reyyan’ı kurtarmayı başarıyor. Şimdi sırada ikisinin birlikte kalabileceği, gözlerden uzak ve güvenli bir yer bulmak var. Herkesin öldüklerini düşünmelerine izin vererek zaman kazanmaya çalışan Miran'ın tek derdi Reyyan'ı korumak. Ama bilmediği bir şey vardır; Reyyan yaşadığı onca felaketten sonra ne aynı evde kalmak ne de Miran’ın yüzünü görmek istemez. İki aşık mı, iki düşman mı olduklarını belirleyecek seçimi Reyyan yapıyor! Ve Miran’a doğrulttuğu tetiği çekiyor!

Reyyan Miran'a ateş ediyor. Göğsünden vurulan Miran ölüyor mu? Reyyan Şadoğlu, Miran Aslanbey'i vuruyor. Ailesinin intikamını alırken, düşman Şadoğulları'nın kızı Reyyan Şadoğlu'na aşık olan Miran ne yapacak?

HERCAİ ESKİ BÖLÜMLERDE YAŞANANLAR!

İntikam ateşiyle inşa edilen evlilik, Aslanbey ailesinin planladığı gibi son bulmuş, Miran, Reyyan'ı ertesi gün terk etmiştir. Bu acıyı kaldıramayan Reyyan, Miran'la ilk gecesini yaşadığı kulübeyi ateşe verir. Reyyan, acı dolu yaşantısına intiharla son mu verecek? Miran, aldığı intikamın haberini vermek için annesinin mezarına gider. İçinin soğumadığını itiraf eden Miran, Reyyan'a yaşattığı acıyı unutabilecek mi?

Yanan kulübenin haberini Fırat'tan duyan Miran, bu intikam savaşında suçu olmayan Reyyan'ı o halde mi bırakacak? Yıllardır nikahlı kocası Miran'ın kendisini sevmesini bekleyen Gönül, sonunda bu mutluluğa kavuşabilecek mi? Azat'ın silahından çıkan kurşunun kafasına isabet etmesiyle hastaneye kaldırılan minik Gül hayata gözlerini mi yumacak?

Reyyan yanan evden kurtarılıyor. Rüyasında Miran'ın onu uçurumdan bıraktığını ve babasının onu kurtardığını duyuyor. Miran ise hayalinde Reyyan ile annesinin intikamını karşılaştırıyor. Bu sırada Gül hastanede hayatta kalma savaşı veriyor. Anne- babası başından ayrılmıyor. Hazar Reyyan'a ulaşamadığını söylüyor.

Miran, Reyyan'ın evde olduğunu ve ailesinin ona eziyet ettiğini duyuyor. Reyyan eve doğru ilerliyor ama Azat ile Hazar'ı görüyor. Reyyan babasına suçu olmadığını söylüyor. Hazar, babasına Miran'ı bulup Reyyan'a yaşattıklarını ödeteceğini söylüyor. Miran onları dinlerken, dedesi namussuzluğun cezasının ölüm olduğunu haykırıyor. Miran Reyyan'ı kurtarmak istese de yapamıyor. Handan, Reyyan'ı evlendireceklerini söylüyor. Dedesi Reyyan'a bir gün vakit veriyor. Azat sevdiği kıza merhametle bakarken artık Reyyan için hüküm veriliyor.

HERCAİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Mardin’in Midyat ilçesinde çekimleri devam eden Hercai dizisi sadece senaryosu ve oyuncuları ile değil Midyat’ın tarihi ve kültürel dokusu ile izleyiciyi büyülemeye geliyor. Özellikle Aslanbey ve Şadoğlu ailelerinin ikamet ettikleri büyük konaklar izleyicinin en çok dikkatini çekeceği yapılardan olacak.

Hercai dizisi Mardin Midyat’a yolu düşenlerin yakından tanıyacağı Mardin Midyat Sıla Konağında çekiliyor. Bir çok kişi bu dev yapıyı Midyat Konuk Evi müzesi olarak da bilmekte. Aslında Sıla Konuk Evi ismi de Türkiye’nin gelmiş geçmiş en önemli dizilerinden biri olan Sıla dizisinin de bu konakta çekilmesinden geliyor. Konak, mimari yapısı ile büyüleyici bir görünüme sahip. Özellikle taş işçiliğinin güzelliği etkileyici.

 

HERCAİ DİZİSİ KONUSU

Midyat’a İstanbullu bir işadamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu’na ortaklıktan fazlasını teklif eder: torunu Reyyan’ı da ister! Ancak, yörenin en güçlü aile reisi Nasuh’un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır! Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil! Nasuh, Miran’ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran’ın planlanlarından habersizdir. İki erkek arasındaki haberleşme merakla beklenirken, gelecek haber iki genç kızın, Reyyan ve Yaren’in hayatını derinden etkileyecektir. Midyat’ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren bir aşk hikayesi, iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek? İstanbullu yakışıklı işadamı ile Midyat’ın güzelliği dillere destan Reyyan’ı kavuşabilecek mi?

 

HERCAİ OYUNCU KADROSU

Akın Akınözü

Ebru Şahin

Gülçin Santırcıoğlu,

Serhat Tutumluer,

Ayda Aksel,

Macit Sonkan,

Serdar Özer,

Oya Unustası,

Tansu Taşanlar,

İnci Şen

Eda Elif Başlamışlı

Hercai Dizisi Oyuncuları;

Akın Akınözü (Miran Aslanbey);

1 Ocak 1990 Ankara doğumlu oyuncu CRAFT Oyunculuk Atölyesi’nde Tiyatro ve Oyunculuk eğitimi almıştır. Profesyonel oyunculuk hayatına 2014 yılında Azrail adlı sinema filmiyle adım atan genç oyuncu kariyeri boyunca Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Arkadaşlar İyidir, Payitaht Abdülhamid’in kadrosunda yer almıştır. Son olarak ise yine TRT 1 dizisi Aslan Ailem’de murat karakteri ile kamera karşısına geçmiştir.

Ebru Şahin (Reyyan Şadoğlu);

1992 yılında Manavgat’ta dünyaya gelen güzel oyuncu Star Tv’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Burcu karakteri ile tanınmıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise 2016 yılında çekilen Kan Parası isimli filmde yaşamıştır. Ayrıca Babam filmi ve Savaşçı dizisinde de rol almıştır.