25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Hürriyet ne yapmaya çalışıyor?

49 konsolosluk personelimizin kurtarılması Hürriyet'i bir türlü memnun etmedi. Hürriyet, kurtarma operasyonunu bir kenara bırakıp, devlet kadrolarını birbirlerine çatıştırmanın peşine düştü...

20 Eylül 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Hürriyet ne yapmaya çalışıyor?

  Bu sabah 49 konsolosluk personelimizin kurtarılması haberi ülkeyi sevince boğarken, hatta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bile Başbakan Davutoğlu'nu telefonla arayarak operasyon için kutlamasına rağmen, Doğan Grubu'nun amiral gemisi Hürriyet farklı senaryolar peşine düştü.                                                        

Bu sabah 49 rehinenin kurtarılması haberi yerine birinci sıradan bir aşk hikayesini öne çıkaran Hürriyet'in internet portalı, bununla yetinmeyerek bir skandala daha imza attı.

49 rehinenin kurtarılmasını gölgede bırakmak için elinden geleni ardına koymayan Hürriyet bu kez de okurlarına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Başbakan Ahmet Davutoğlu arasında bir çelişki varmış izlenimi edindirmeye çalıştı. "Erdoğan: Operasyon Davutoğlu: Temas" başlığıyla yayınlanan provakatif haberde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaşanan önemli gelişmeyi 'operasyon' olarak nitelendirdiğini, buna rağmen Başbakan Davutoğlu'nun da olayı 'temas veya çalışma' olarak değerlendirdiğini vurgulandı. Hürriyet'in bu sözde ayrıntıyı vererek devlet kurumlarının birbirinden habersiz olduğu izlenimini vererek operasyonu gölgelemeyi amaçlaması dikkat çekti.