27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

İmamoğlu ayarı iyice kaçırdı! 'Balıkçı' sorusunu soran genci böyle azarladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı yayında kendisine 'Büyükelçiyle balık zirvesi' sorulunca çılgına döndü. Soru soran genci azarlayan İmamoğlu, sanki o gün İstanbul'da on binlerce kişi kar esareti yaşamamış, yolda kalmamış gibi davrandı.

AHMET AKIN16 Mart 2024 Cumartesi 09:46 - Güncelleme:
İmamoğlu ayarı iyice kaçırdı! 'Balıkçı' sorusunu soran genci böyle azarladı

İstanbul'a verdiği vaatleri 'hatırlamayan' ve "kaybedeceğim" endişesine kapılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu son zamanlarda sinirli, gergin ve ayrıştırıcı tavırlarıyla ön plana çıkıyor. İmamoğlu, kendisine İstanbul'un kar esareti yaşadığı gün İngiliz Büyükelçi ile balık ziyafeti yapmasını hatırlatan genci azarladı.

CHP'li Ekrem İmamoğlu yerel seçimlere günler kala siyaseten çıkmaza girdi.

Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum'un vizyon projeleri ve hizmet vaat eden gönül belediyeciliği karşısında "İstanbul'u kaybedeceğim" endişesine kapılan İmamoğlu son günlerde bir hayli gergin, sinirli ve ayrıştırıcı tavırlarıyla ön plana çıkıyor.

'BALIKÇI' SORUSU AYARINI KAÇIRDI: GENCİ AZARLADI

Geçtiğimiz günlerde yüzlerce kişinin katıldığı programda kürsüden bir kadın vatandaşı azarlayan İmamoğlu, bu sefer de GAİN'de yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon programında kendisine İstanbul'un kar esareti yaşadığı gün İngiliz Büyükelçi ile balık ziyafeti yapmasını hatırlatan genci azarladı.

KARLA CEBELLEŞEN İSTANBULLU, BALIK YİYİP 'MAĞDUR' OLAN İMAMOĞLU!

O günkü kar esaretinde yollarda kalan evlerine ulaşamayan İstanbulluları görmezden gelen İmamoğlu, büyükelçi ile yaptığı 'Balık zirvesi'ne ilişkin 'mağdur' olduğunu iddia etti.

KİBİRLİ VE SEVİYESİZ ÜSLUP

Kibirli bir üslub, üsten bakan bir tavırla toplum içinde genci rencide etmeye kalkışan Ekrem İmamoğlu, gence hitaben "Senin iki katın kadar Kavak'ı bilirim ben. Kavak'ta senin iki katın kadar akrabam var benim. Tamam mı!" dedi.

SKANDAL SÖZLER: BANA AK PARTİ AĞZIYLA KONUŞMA

Bunun üzerine genç, "Ben 3 göbek Kavaklıyım" yanıtını verdi. Bu cevap karşısında hiddetlenen İmamoğlu, "İstersen 10 göbek Kavaklılı ol. 25 senedir oradaki o balıkçının müşterisiyim. Bırak bana AK Parti ağzıyla konuşmayı" şeklinde skandal sözler sarf etti.

'Balıkçı' sorusunu soran gencin İstanbullunun o gün yaşadığı mağduriyetten yakın akrabalarının da etkilenmesini belirtmesi üzerine İmamoğlu, "Benimle AK Parti ağzıyla konuşma" diyerek sesini yükseltti.

ESAS MAĞDUR OLAN İSTANBULLU

Peki, Ekrem İmamoğlu iddia ettiği gibi balık yediği için mağdur mu oldu? Cevap elbette ki hayır.

O gün esas mağduriyeti kar esareti altında saatlerce evine ulaşamayan, belediyenin yetersiz çalışmasından ötürü yollarda kalan İstanbullu yaşadı.

KAR KÜREME ARACIYLA BALIK YEMEYE GİTTİ

Dahası Ekrem İmamoğlu, İstanbullunun kar küreme aracı beklediği anlarda, kar küreme aracının eskortluğunda bahse konu olan balık restoranına gitti. Olay İstanbulluların büyük tepkisine neden olmuştu.