20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kadın 61. Son bölüm Arif Sarf karşısında büyük yıkım yaşar! Kadın 62. Yeni bölüm fragmanı izle!

Kadın 62. Yeni bölüm fragmanı izle! Salı günlerinin reyting rekorları kıran dizisi Kadın 61. Son bölümüyle yine listelerde zirveye oynadı. Bahar’a komşu olan Sarp karşısında Arif büyük bir yıkım yaşıyor. Doruk ve Nisa’nın mutluluğunu gören Bahar da bu duruma seviniyor. Çünkü çocuklarının mutluluğunu her şeyden önce tutuyor. Kadın 61. Son bölümde Sarp’ı elde etmek isteyen Şirin yine şok bir imada bulunarak herkesin keyfini kaçırır. Haticelere gidilen yemekte kamp konusu açılır. Doruk ve Nisan kamp planı yaparken Bahar ve Sarp’ın da kendileriyle gelmesini isterler fakat Bahar bu plana yanaşmaz. Fakat Sarp’a aşık olan Şirin, “ben gelirim” der. Bunun üzerine ortam gerilir. Çocukları odaya gönderen Bahar, tüm yaşananları yalansız şekilde konuşmak ister. Konuyu fotoğraf mevzusuna getirmek isteyen Bahar’a ‘bilmiyorum’ yanıtını veren Sarp, Şirin’den hin ummadığı bir yanıt alır. İşte Kadın 62. Yeni bölüm fragmanı ve Kadın 61. Son bölümü sizlerle…

8 Mayıs 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kadın 61. Son bölüm Arif Sarf karşısında büyük yıkım yaşar! Kadın 62. Yeni bölüm fragmanı izle!

FOX TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Kadın’ın 62. Yeni bölüm fragmanı bekleniyor. Kadın 61. Son bölümüyle Salı gecesi yine izlenme rekorları kırdı. Son bölüme Sarp’ı elde etmek isteyen Şirin yine şok bir imada bulunarak herkesin keyfini kaçırır. Haticelere gidilen yemekte kamp konusu açılır. Doruk ve Nisan kamp planı yaparken Bahar ve Sarp’ın da kendileriyle gelmesini isterler fakat Bahar bu plana yanaşmaz. Fakat Sarp’a aşık olan Şirin, “ben gelirim” der. Bunun üzerine ortam gerilir. Çocukları odaya gönderen Bahar, tüm yaşananları yalansız şekilde konuşmak ister. Konuyu fotoğraf mevzusuna getirmek isteyen Bahar’a ‘bilmiyorum’ yanıtını veren Sarp, Şirin’den hin ummadığı bir yanıt alır. Bu olayların yanında çocuklara ve Bahar’a yakın olmak isteyen Sarp gizli bir şekilde Arif’in binasına taşınır. Sarp’la çocukları camda Bahar’ın üst katında gören Arif büyük bir yıkım yaşar. İşte Kadın 62. Yeni bölüm fragmanı ve Kadın 61. Son bölümü sizlerle…

KADIN 62. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 

KADIN 61. SON BÖLÜM İZLE

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 61. BÖLÜM ÖZETİ

Çocuklara ve Bahar’a daha yakın olmak için Saray Apartmanı’na taşınan Sarp, tekrar bir aile olabilmek için elinden geleni yapar. Her şeyden habersiz apartmana gelen yeni kiracının Sarp olduğunu öğrenen Arif ise büyük bir şok içindedir. Arif ve Bahar’ın ayrılmasına en çok üzülenlerden biri olan Ceyda, onları tekrar bir araya getirmek için Bahar’ı ikna etmeye çalışır. Çünkü yaşattığı kötü şeylerden sonra, Bahar’ın tekrar Sarp ile bir araya geleceğini düşünmemektedir. Bahar ise çocuklarının mutluluğu için kendi mutluluğundan çoktan vazgeçmiştir.

Şirin ve Sarp’ın geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar, onları yüzleştirir. Ama duyduğu şeyler hiç hoşuna gitmeyecektir. Geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar; Sarp’a mı, yoksa her fırsatta yalan söyleyen Şirin’e mi inanacaktır?

KADIN DİZİSİ KONUSU

Kadın hayata sevgiyle bağlı olmasada iki çocuğunun sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan onları fakirliğin ve yaşam mücadelesini içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarını kendisine siper ederek korumayı başaran Bahar’ın hikayesidir.

Annesi tarafından çocuk yaşlarda terk edilen Bahar daha sonra babasını ve babaannesinide kaybeder ve hayatta yapayalnız kaldığı o günlerde Sarp’la tanışır. Mutlu giden bir evliliğin ardından beklenmedik şekilde hayatını yitiren Sarp Bahar’ı derinden etkilemiştir.

Sarp’tan sonra anılarını unutamayan acılarını her gün biraz daha yaşayan kalbini başkalarına kapayan biri olmuştur artık Bahar. Fakat yıllar sonra onu henüz 8 yaşındayken terk eden annesinin ve alenin hayatına girişi, taşınmak durumunda kaldığı yeni mahallesi ona beklenmedik sürprizler yaratır.