20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kuzgun 12. Yeni bölüm fragmanı yayında! Kuzgun 11. Son bölüm Dila gerçeği öğreniyor!

Kuzgun 12. Yeni bölüm fragmanıyla trendlerde en çok izlenen dizi oldu. Hayran kitlesini giderek genişleten Kuzgun 11. Son bölümüyle müthiş bir performans sergiledi. Kuzgun 11. Son bölümünde Dila gerçeği öğreniyor. Ali ona gerçekleri açıklar. Dila ikna olmaz ancak Ali bunu neden yaptıklarını açıklamaya çalışır ve Kuzgun’un iyi olduğunu söyler. Ali silahının kurusıkı olduğunu ve kanların da düzmece olduğunu anlatır. Dila gözyaşlarına boğulur. İşte Kuzgun 12. Yeni bölüm fragmanı ve 11. Son bölümü haberimizde...

25 Nisan 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kuzgun 12. Yeni bölüm fragmanı yayında! Kuzgun 11. Son bölüm Dila gerçeği öğreniyor!

Kuzgun 12. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Hayran kitlesini giderek genişleten Kuzgun 12. Yeni bölüm fragmanıyla trendlerde en çok izlenen oldu. Kuzgun 11. Son bölümünde Dila gerçeği öğreniyor. Ali ona gerçekleri açıklar. Dila ikna olmaz ancak Ali bunu neden yaptıklarını açıklamaya çalışır ve Kuzgun’un iyi olduğunu söyler. Ali silahının kurusıkı olduğunu ve kanların da düzmece olduğunu anlatır. Kuzgun Behram’a adamlarına odadan çıkmalarını söylemesini ister. Behram da “o tetiğe dokunduğun an buradan sağ çıkmazsın” diyerek Kuzgun’a gözdağı verir. Kuzgun öfkeden çılgına döner ve ondan adamlarını çıkarmasını ister. İşte Kuzgun 12. Yeni bölüm fragmanı ve 11. Son bölümü haberimizde...

KUZGUN 12. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 

KUZGUN 11. SON BÖLÜM İZLE

KUZGUN SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 11. BÖLÜM ÖZETİ

Dila, Behram’ın Kuzgun’u öldürebileceği düşüncesiyle korku ve endişe içindedir. Kuzgun’u ansızın karşısında görünce ikisi arasında hiç beklenmedik bir yakınlaşma yaşanır. Dila’nın sevgisi, Kuzgun’un dilindeki mührü ilk kez çözer. Öte yandan Kudret’in yönlendirmeleriyle Behram’ın kim olduğunu öğrenmek isteyen Dila’nın, Kuzgun’un duvarlarını aşması gerekmektedir. Bora’ya cezasını vermeye kararlı olan Kuzgun, ona çok açık bir mesaj gönderir. Ali de Bora’nın karşısına çıkar ve onunla yüzleşir. Diğer yandan Behram’ın Derviş çıkmasıyla Kuzgun, hayatının sorusuyla başbaşa kalır. Kuzgun, babasının gerçek ölüm nedenini araştırmaya başlar ve ilk olarak Meryem’in kapısını çalar. Kuzgun, yirmi yıl önce zorla alınıp götürüldüğü baba evinin kapısının önünde hayatının adımlarından birini atacaktır. Kuzgun’un babasının ölümünü araştırdığını öğrenen Dila, Kuzgun’a yardımcı olur. Kuzgun’un babasının ölümüne dair bulduğu ipucu, Kuzgun’u harekete geçirir. Bu arada Bora da, gazetede karşı karşıya geldiği Kumru’ya, babası Yusuf’un ölümüyle ilgili çarpıcı sözler sarf eder ve aklına şüphe tohumları eker. Dila’nın Kuzgun’la evliliğini hiçbir şekilde onaylamayan Rıfat, içinde olduğu ruh halinin de etkisiyle Şermin’in eline çok büyük bir koz ve güç verir. Kuzgun, babasının ölümüyle alakası olduğunu düşündüğü hapishane müdürünün bir düğüne katılacağını öğrenir. Dila’nın bu düğünde Kuzgun’u yalnız bırakmaya niyeti yoktur. Bu düğünde Dila ile Kuzgun’un yaşayacağı şok çok büyüktür. Kuzgun babasının ölümüne dair çok önemli bir iz bulacaktır. Bu izin ardından ortaya çıkacak şoke edici gerçeklerle Dila ve Kuzgun sarsıcı yüzleşmeler yaşayacaklardır.

KUZGUN DİZİSİ KONUSU

Kuzgun dizisinde Barış Arduç Kuzgun karakterine Burcu Biricik ise sevgilisi Dila karakterine hayat verecek. Kuzgun tuzağa düşürülerek hapse atılan polis babasının intikamını almak için 20 yıl bekleyen bir adama Dila ise yıllar sonra Kuzgun ile tekrar karşılaşarak hayatı değişen başarılı bir avukata hayat verecek. Kuzgun ve Dila iki polis arkadaşın beraber büyüyen çocukları olacak ve yıllar sonra yeniden karşılaşacaklar. Kuzgun babasının ölümünden sonra başka bir kimlikle yaşamış ve korumalık yapmıştır. Kuzgun babasının intikamını almak için plan yapacak ve düşmanının kızıyla aşk yaşayacaktır.

KUZGUN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

BARIŞ ARDUÇ(KUZGUN)

Barış Arduç 9 Ekim 1987 tarihinde İsviçre’de dünyaya geldi ve şuanda 32 yaşında. 2011 yılından beri piyasa da olan Barış Arduç Tiyatro sanatçısı Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri aldı ve Ayla Algan’dan tarafından yakışıklılığı ve yeteneği keşfedildi. Barış Arduç’u hatırladığımız ilk dizi ise çok sevilen gençlik dizisi Pis Yedili oldu. Daha sonra Benim İçin Üzülme Bugünün Saraylısı Racon: Ailem İçin dizilerinde ter alsa da çok fazla popülarite yakalayamadı. Aslında Bugünün Saraylısı hayat verdiği Selim rolü tam ona göreydi ama ne yazık ki olmamıştı. Barış Arduç’un beklenen yükselişi ise Kiralık Aşk dizinde hayat verdiği Ömer karakteri ile oldu. Son olarak ise Mutluluk Zamanı filminde Elçin Sangu ile başrolü paylaştı.

Kuzgun Yusuf Cebeci isimli bir polis çocuğudur. 8 yaşında ailesinden koparıldıktan sonra sokaklarda büyümüş ve hayatta kalmayı öğrenmiş ve Akça ismiyle başka bir kimlikle yaşamıştır. En yakın arkadaşı tarafından pusuya düşürülerek hapse atılan polis babasının intikamını almak isteyen Kuzgun 20 yıl beklemiş ve intikamını her geçen gün büyütmüştür. Kuzgun yıllar sonra babasının intikamını almak için İstanbul’a gelecek ve düşmanının kızı Dila ile aşk yaşayacaktır. Dila ise Kuzgun’a sokaklarda hayatta kalabilmek için yok ettiğin vicdanı ve kalbini hatırlatacak ve Kuzgun’un tüm planları değişecektir.

BURCU BİRİCİK(DİLA)

Burcu Biricik 4 Mayıs 1989 da Antalya’da dünyaya gelmiştir. Güzelliği ile her dönem ilgi odağı olmayı başaran güzel oyuncu ve manken Burcu Biricik Emre Yetkin ile 2016 yılından beri evlidir. Emre Yetkin Burcu Biricik’in aynı zamanda manajeridir. Lise yıllarında tiyatroya merak salan Burcu Biricik oyunculu çok isterken Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünü kazandı ancak pes etmeyen Burcu Biricik daha sonra Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldı. Burcu Biricik  Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda  Yedi Kocalı Hürmüz oyununda yeteneklerini ve  güzelliğini sonuna kadar ispat edince dikkat çekmeyi başardı.

2011 yılında yayımlanan Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasında bu yeteneklerini bir de Türkiye önünde sergileyince artık Burcu Biricik için şan şöhretin apısı sonuna kadar açıldı. TRT 1’de yayımlanan Beni Böyle Sev dizisinde Seda karakterine hayat verdiğinde artık o bir yıldızdı. 2014 yılında Kanal D’de yayınlanan Şeref Meselesi dizisinde Kübra karkaterine hayat vedi ve artık başrolü hak ettiğini ispat etti. Kanal D dizisi Hayat Şarkısı’nda Hülya karakteri ile ilk başrol deneyimini yaşadı ve büyük başarı yakalayarak ismini dünyaya duyurdu. Son olarak yine Kanal D’de 8. Gün dizisinde kadın başrolde yer aldı dizi tutmasa da Burcu Biricik daha da ünlü olmayı başardı.

Dila Kuzgun’un çocukluk arkadaşı ve aşkıdır. Kuzgun’un bir anda ortadan kaybolması ve annesini kaybetmesi ile Dila zor günler yaşamıştır. Dila’nın babası Rıfat onu okuması için yurt dışına göndermiş, yıllarca yurt dışında kalan Dila şimdilerde iyi bir avukat olmuş ve kendine bir büro bile açmıştır. Yıllar sonra karşılaşan Dila Kuzgun’a hala deliler gibi âşıktır; ama kavuşması bir ömür sürecektir.

CANER ŞAHİN(KARTAL)

Caner Şahin son olarak Nefes Nefese dizisinde hayat verdiği Avukat Salih karakteri ile çok beğenilmiştir. Caner Şahin’in en çok tanındığı dizi ise Babam ve Ailesi dizisinde hayat verdiği aykırı bir genç olan Kadir karakteridir.  1992 de Eskişehir’de dünyaya gelen Caner Şahin şuanda 27 yaşındadır. Caner Şahin daha 2016 yılında hayatımıza girmiştir. Daha önce İstanbul Teknik Üniversitesi’ne Makine Mühendisliği bölümünde eğitim alırken mühendisliğin kendisine göre olmadığını anlayan Caner Şahin okul değiştirip İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümüne girmiştir.  Caner Şahin kısa bir tiyatro deneyiminden sonra Babam ve Ailesi dizisinde yer alarak ünlü olmayı başarmıştır.

Kartal Kuzgun’un kardeşidir. Asi ruhlu bir gençtir; ama babası ve abisinin intikamını almaya çalışmamıştır; çünkü arkasında tek başlarına kalan anne ve kardeşini bırakmak istememiş her zaman ekmeği peşinde koşarak annesini mutlu etmeye çalışmıştır.

AHSEN EROĞLU (KUMRU)

Ahsen Eroğlu dikkatleri ilk olarak Anne dizisinde hayat verdiği Duru Güneş karakteri ile çekmişti. Daha sonra ise İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya ve Faruk’un kızı Yaz olarak yer aldı. Ahsen Eroğlu genç yaşına rağmen son dönemde ki başarılı performansı ile aranan isimler arasında girmeyi başardı. Ahsen Eroğlu 1993 yılında Tekirdağ Çorlu ilçesinde dünyaya gelmiştir ve şuanda 26 yaşının içindedir. Eğitimini Ege Üniversitesi Beden Eğitimi öğretmenliğinde alan Ahsen Eroğlu BESYO’nun en gözde kızları arasında yer almıştır diye tahmin ediyorum. Hayali öğretmenlik değil oyunculuk olan Ahsen Eroğlu güzelliğini ve yeteneğini fark edince bir ajansa yazılmış ve ilk olarak Yedigün isimli içecek firmasının reklamında dudak ısırtmıştır. Bir Modern Habil Hikâyesi filminde de kendine yer bulan Ahsen Eroğlu ilk sinema deneyimini bu film ile yaşamıştır. Ahsen Eroğlu yeteneğini herkese ispat edince Muhteşem Yüzyıl Kösem’e seçilmesi de kolay olmuştur.

Kuzgun ve Kartal’ın kız kardeşi. Akıllı ve güzel bir gazetecidir Kumru. Babası haksızlık ile hapse atıldığı için adalet Kumru’nun en önemli değeri ve olmazsa olmazıdır. Kumru yılmayan pes etmeyen bir kızdır ve babasının intikamını almak ve onu hapse atanlara cezasını verebilmek için gizli gizli bilgi toplar.

SETTAR TANRIÖĞEN(TERZİ DERVİŞ)

Settar Tanrıöğen Baba Candır dizisinde hayta verdiği Bakkal Salih karakteri ile son dönem gençlerine kendini tanıtmış ve çok sevdirmiştir. 15 Temmuz 1962 de doğan Settar Tanrıöğen aslen Denizlilidir. Ankara’ya üniversite okumaya gelen Settar Tanrıöğen Hacettepe de Arkeoloji okumuştur. Halk eğitim merkezlerinde tiyatro eğitimi alan Settar Tanrıöğen Bir Demet Tiyatro’ya seçilmesi ile hayatını tiyatro üzerine şekillendirmiştir.  Settar Tanrıöğen’in son dönemde ki en önemli dizilerinden biri de oyunculuğu ile devleştiği Urfalıyam Ezelden dizisi olmuştur.

Terzi Derviş dizinin kilit karakteridir. Kuzgun’un babasının yakın dostudur. Kuzgun’a yol gösteren bir derviştir. Giyimi, kuşamı ile çok da büyülü bir adamdır, başı sıkışanlara da kapısı hep açıktır.