27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Kuzgun 5. son bölüm izleme linki – Kuzgun 6. Yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme

Kuzgun 6. Yeni bölüm fragmanı izle yayınlandı. Kuzgun 5. Son bölümüyle yine heyecan doluydu. Bora, babasının ölümünün ardından farklı bir yola girerek kirli planlar yapar. Kuzgun ise başka bir plan yaparak Bora'nın karşısına çıkar ve babasını kendsinin öldürdüğünü söyler. Yeni bölüm fragmanında ise Meryem, Dila'ya Kuzgun'u kendisinde, ailesinden ve çevresinden uzak tutması için yalvardığı görülüyor. Meryem’in hayatı Kuzgun’un alacağı karara bağlıdır. Kuzgun, Rufat Bora ile ilgili dikkat çeken bir teklif yapıyor. Dila'nın Kuzgun'a yakınlaşma çabaları sonuçsuz kalıyor. Kuzgun geçmişin anısına onunla aşk yaşayamayacağını ve kalbinin onun için atmadığını söyler.

14 Mart 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kuzgun 5. son bölüm izleme linki – Kuzgun 6. Yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme

Star TV’nin sezona bomba gibi giren dizilerinden Kuzgun’un 6. Yeni bölüm fragmanı hayranlarıyla buluştu. Kuzgun’da büyük savaş başlıyor. Meryem'in hayatı Kuzgun'un vereceği karara bağlıdır. Bora, babasının ölümünün ardından farklı bir yola girerek kirli planlar yapar. Kuzgun ise başka bir plan yaparak Bora'nın karşısına çıkar ve babasını kendsinin öldürdüğünü söyler. Yeni bölüm fragmanında ise Meryem, Dila'ya Kuzgun'u kendisinde, ailesinden ve çevresinden uzak tutması için yalvardığı görülüyor. Kuzgun 6. yeni bölüm fragmanı ve 5. son bölüm özeti haberimizin ayrıntılarında…

 

KUZGUN 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

DİLA, ADALET İLE SEVDİĞİ ADAM ARASINDA KALIYOR

 

Bu olayları öğrenen Dila, adalet ve sevdiği adam arasında kalıyor. Bora ile Kuzgun arasındaki savaşta yer alan Dila olayları öğrendikten sonra mahkemeye giderek Şeref Dağıstanlı cinayetini kimin işlediğini bildiğini söylüyor. Dila'nın ve Kuzgun'un vereceği kararlar hem Meryem'in hayatını etkileyecek hem de büyüyen savaşa yön verecekti

 

KUZGUN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

BORA'DAN DİLA'YA ŞOKE EDEN TEKLİF

 

Masada bulunan Bora Dila'ya babasının davasıyla ilgilenmesi için avukatı olmasını teklif eder. Dila “konuşuruz” der ancak Kuzgun bu teklif karşısında çok bozulur.

 

 

“KUZGUN’U SEN Mİ BİTİRİRSİN BEN Mİ?”

 

Dila, Kuzgun'u dışarıya çağırarak basıyla ne konuştuğunu sorar. Bu arada Ali, Bora'yı yolcu ederken ona “ Babanın katilinin kim olduğunu merak ediyor musun?” der. Bora ona ne bildiğini sorunca babasının katilinin Kuzgun olduğunu söyler ve ardından da “Onu sen mi bitirirsin yoksa ben mi bitireyim?” diyerek teklifte bulunur.

 

KUZGUN DİZİ KONUSU NEDİR?

Kuzgun dizisinde Barış Arduç Kuzgun karakterine Burcu Biricik ise sevgilisi Dila karakterine hayat verecek. Kuzgun tuzağa düşürülerek şehit edilen polis babasının intikamını almak için 20 yıl bekleyen bir adama Dila ise yıllar sonra Kuzgun ile tekrar karşılaşarak hayatı değişen başarılı bir avukata hayat verecek. Kuzgun ve Dila iki polis arkadaşın beraber büyüyen çocukları olacak ve yıllar sonra yeniden karşılaşacaklar. Kuzgun babasının ölümünden sonra başka bir kimlikle yaşamış ve korumalık yapmıştır. Kuzgun babasının intikamını almak için plan yapacak ve düşmanının kızıyla aşk yaşayacaktır.

 

 

KUZGUN DİZİSİ OYUNCULARI

Barış Arduç (Kuzgun)

Burcu Biricik (Dila)

Settar Tanrıöğen (Terzi Derviş)

Hatice Aslan (Meryem)

Levent Ülgen (Rıfat)

Caner Şahin (Kartal)

Ahsen Eroğlu (Kumru)

Aytek Şayan (Ali)

İpek Erdem (Şermin)

Derya Beşerler (Seda)