20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Mahsun Kırmızıgül'den tepki çeken paylaşım! Gerçekleri görmezden geldi

TSK'nın yangın bölgesindeki çalışmalarını görmezden gelen Mahsun Kırmızıgül, provokatif bir paylaşımda bulundu.

4 Ağustos 2021 Çarşamba 07:53 - Güncelleme:
Mahsun Kırmızıgül'den tepki çeken paylaşım! Gerçekleri görmezden geldi

Türkiye'nin yangınla mücadelesi 3 ilde hız kesmeden devam ediyor. Alevlere karşı söndürme işlemleri tüm hızıyla sürerken, tüm imkanlar seferber edilip yangınların büyük bir kısmı kontrol altına alındı.

TSK DA AFET BÖLGESİNDE!

Türk Silahlı Kuvvetleri de (TSK), birçok noktada yangın söndürme ve tahliye çalışmalarına destek veriyor.

Mehmetçik'in sahada olduğu bölgelerde TSK, çok sayıda askerle, 3 İHA, 4 helikopter, 2 çıkarma gemisi, 50'den fazla itfaiye, arazöz ve iş makinasıyla felakete karşı mücadele veriyor.

TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Mehmetçiğin cansiparene mücadelesini görmezden gelen Mahsun Kırmızıgül, tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Kırmızıgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, askerlerin kışladan çıkmadığını belirterek "Eskiden felaketler yaşandığında, anında askerler halkın yardımına koşardı. Ülke günlerdir yangınla boğuşurken askerlerlerin kışlalardan çıkmamasının nedenini bilen var mı?" ifadelerini kullandı.

MSB'DEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin pek çok bölgede yangın söndürme ve tahliye çalışmalarına desteği sürdürdüğünü duyurmuştu.

Yapılan açıklamada, ' Türk Silahlı Kuvvetleri, pek çok bölgede yangın söndürme ve tahliye çalışmalarına desteği sürdürüyor. 400'den fazla Mehmetçik; 3 İHA 4 helikopter 2 çıkarma gemisi 50'den fazla itfaiye, arazöz ve iş makinasıyla görev yapıyor. TSK verilecek her türlü ilave göreve hazırdır.' denildi.

MSB'den büyük destek: Mehmetçik görevlendirildi