26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

MasterChef birincisi kim?

MasterChef'te final akşamı 23 Aralık 2018'de. MasterChef birincisi kim olacağı şimdiden merak konusu oldu.

19 Aralık 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
MasterChef birincisi kim?

TV8'de birbirinden dişli rakiplerin yemek alanında kıyasıya marifetlerini gösterdiği Masterchef Türkiye adlı yarışma programında final heyecanı yaşanıyor. TV8'de yemek konusunda kendine güvenen ve iddiasını ortaya koyan yarışmacıların mücadelesinin ekrana taşındığı Masterchef Türkiye isimli yarışma programında nihayet final haftasına gelindi.

MasterChef Türkiye'de final haftası heyecanı. Birbirinden farklı yeteneği olan Masterchef adayları, Türkiye'nin Masterchef'i olmak için kıyasıya rekabet etmeye devam ediyor. İşte MasterChef'ten elenen isim ve finale kalan isimler...

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - TV CANLI İZLEME LİNKİ



MASTERCHEF KİM ELENDİ? 18 ARALIK

Bonfile ile bir tane Türk mutfağından bir yemek bir tane de dünya mutfağından bir yemek yaptılar. Şefler tadımların ardından herkesi dışarıya aldı ve kazananı belirlemek için süre istedi. Şefler Burcu ve Kerem'i kararlarını açıklamak üzere yanlarına çağırdı. MasterChef'in elenen son yarışmacısı BURCU oldu ve büyük MasterChef finaline kalan KEREM oldu.

MASTERCHEF KAPTANLIK YARIŞINI KİM KAZANDI?


MasterChef'te takım kaptanlığı yarışında Burcu, Kerem ve Uğur bir Sushi ustasının verdiği tarife göre Sushi yaptı. Son kaptanlık yarışında 3. olan Burcu oldu. Burcu sarı takımın kaptanı oldu. Kerem kaptanlık yarışını kazanarak mavi takımın kaptanı oldu. Uğur ise 2. olarak kırmızı takımın kaptanı oldu. Mavi takımın kaptanı olan Kerem, ilk önce kendi takımını kurmaya hak kazandı. Kaptanlar takımları koordine edip, şeflerin verdiği malzemelerle kendi menüleriyle en iyi yemekleri çıkarıp finale kalmaya çalıştı

TV8 MASTERCHEF TÜRKİYE ŞAMPİYON KİM OLDU?

Jüri kadrosunda Hazer Amani, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi yemek alanında uzmanlık sahibi olan isimlerin bulunduğu Masterchef Türkiye isimli yarışma programında; yarışmacı adayları en iyi performansı gösterebilmek adına hünerlerini sergiliyor. Televizyon ekranlarında her hafta heyecan ve gerilim fırtınası estiren Masterchef Türkiye'de final zamanı geldi. Aylar boyunca azim, hırs ve rekabet duygularıyla bilenerek yarışan ve final koltuğuna yerleşen 4 yarışmacı için ödülün 100 bin TL olduğu açıklandı.