19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

O Ses Türkiye'ye damga vuran performans! Abdullah Civliz ( Estergon Kalesi )

O Ses Türkiye'nin son bölümünde Abdullah Civliz'in performansı damga vurdu.

25 Aralık 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
O Ses Türkiye'ye damga vuran performans! Abdullah Civliz ( Estergon Kalesi )
Civliz, mehter takımı eşliğinde Estergon Kalesi'ni söyleyince O Ses Türkiye'nin stüdyosu adeta titredi. Abdullah, Emrah ile girdiği düelloda 30'a karşı 70 oy alarak üst tura çıkma şansı kazandı.

Ama Abdullah Civliz’in mehter marşını, sahnede yer alan Mehter Takımı ile birlikte okuması tepki topladı. Hem Hadise bu durumdan rahatsız oldu, hem de Gökhan bu durumdan dolayı pişmanlık duydu.

Yarışmayı kazanan Abdullah Civliz, ”Yarışmada yeterli performans gösteremedim ama kazandım yine de rahatsız oldum. O yüzden sizin içinde uygunsa bu oylamanın geçersiz sayılmasını, tekrardan mücadele edip yarışmak istiyorum” dedi. Olayı değerlendiren yarışmacılar, Acun, Gökhan ve Hadise haftaya tekrar yarışma kararı aldı.

Tosyalı sanatçı Abdullah Civriz'in bu davranışı seyirciler tarafından alkış alarak takdir topladı. Acun Ilıcalı’nın yarışmacı Abdullah Civliz'in bu davranışının karşısında, canlı yayında 'Adam gibi bir davranış helal olsun" demesi ekran başında yarışmayı izleyen tüm Kastamonu ve Tosyalı vatandaşların göğsünü kabarttı. Abdullah Civliz ve Emrah Uçar haftaya tekrar yarışacak.