24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Reyting sonuçları 13 Şubat: Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Vurgun dizisi reyting sıralaması

Reyting sonuçlarına göre 13 Şubat 2019 Çarşamba günü daha çok tercih edilen program ve dizi sıralaması belli oldu. Reyting sıralaması çarşamba günü diziseverlerin karşısında olan Sen Anlat Karadeniz Vurgun ve Diriliş Ertuğrul projeleri içerisinden hangilerinin daha çok izlendiğini gösterdi. Peki 13 Şubat reyting sonuçlarına göre; Diriliş Ertuğrul mu, Sen Anlat Karadeniz mi, Vurgun mu birinci oldu? İşte yapılan son açıklama...

14 Şubat 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Reyting sonuçları 13 Şubat: Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Vurgun dizisi reyting sıralaması

 

 

 

13 Şubat reyting sonuçları çarşamba günü hangi projelerin daha çok tercih edildikleri yapılan ölçümlerle belirlendi. Filmlerin, yarışma programlarının, haber bültenlerinin ve dizilerin karşı karşıya geldiği gecede kazanan yine dizi projeleri oldu. Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz ve Vurgun dizileri reyting sıralamasındındaki yerini aldı. Peki Reyting sınavında Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Vurgun dizileri 13 Şubat'ta hangi sıralamada yerini aldı?

13 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

13 Şubat reyting sonuçları açıklandı.Türkiye'nin fenomen dizilerinden olan Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul 13 Şubat Çarşamba günü yine milyonlarca kişiyi ekranlarının başına kilitledi. İki dizide yeni sezona bomba gibi bir giriş yaparak izleyicisini mutlu etmeye devam ediyor. Engin Altan Düzyatan, Hande Soral, Cengiz Çoşkun, Nurettin Sönmez, Hülya Darcan ve İlker Aksum'un rol aldığı Diriliş Ertuğrul dün akşam yayınlanan bölümüyle yine heyecanı had safhaya taşıdı.

13 Şubat 2019 reyting sonuçlarına göre TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul zirveyi kaptı.

Totalde Diriliş Ertuğrul birinci, Sen Anlat Karadeniz ikinci, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber üçüncü oldu.

Dördüncü sırada Diriliş Ertuğrul (Özet), beşinci sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, altıncı sırada ise  Sen Anlat Karadeniz (Özet) yer aldı.

AB grubunda da Diriliş Ertuğrul zirvede yer aldı.

İkinci sırada Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, üçüncü sırada Diriliş Ertuğrul (ÖZET) yer aldı.

Dördüncü sırada Vurgun, beşinci sırada Jet Sosyete, altıncı sırada ise  Sen Anlat Karadeniz yer aldı.

Star TV'de ilk bölümüyle ekrana gelen Kuzgun dizisi Total'de 13. AB'de ise 8. sırada yer aldı.

Ana Haberlerde FOX Ana Haber bülteni yine tüm rakiplerine fark atarak açık ara birinci oldu.

İŞTE TOTAL'DE İLK 13 PROGRAM
1     DİRİLİŞ ERTUĞRUL - TRT 1
2     SEN ANLAT KARADENIZ - ATV
3     FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER - FOX
4     DİRİLİŞ ERTUĞRUL (ÖZET) - TRT 1
5     MÜGE ANLI İLE TATLI SERT - ATV
6     SEN ANLAT KARADENIZ (ÖZET) - ATV
7     ATV ANA HABER - ATV
8     ESRA EROL'DA - ATV
9     ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA - FOX
10     VURGUN - FOX
11     SHOW ANA HABER - SHOW
12     BUKET AYDIN'LA KANAL D HABER - KANAL D
13     KUZGUN - STAR

İŞTE AB'DE İLK 13 PROGRAM
1     DİRİLİŞ ERTUĞRUL - TRT 1
2     FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER - FOX
3     DİRİLİŞ ERTUĞRUL (ÖZET) - TRT 1
4     VURGUN - FOX
5     JET SOSYETE - TV8
6     SEN ANLAT KARADENIZ - ATV
7     MÜGE ANLI İLE TATLI SERT - ATV
8     KUZGUN - STAR
9     ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA - FOX
10     ATV ANA HABER - ATV
11     ÇOCUKLAR DUYMASIN - KANAL D
12     JET SOSYETE (ÖZET) - TV8
13     SHOW ANA HABER - SHOW

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 135.BÖLÜM ÖZETİ

Dragos’un Ertuğrul Bey’i öldürmek için kurduğu tuzak Moğolların geldiğini öğrenmesi üzerine yine kendisi tarafından bozulmuştu. Ertuğrul Bey’i hedef alan bir oka kalkan olup onun canını kurtarmıştı. Herkes Zangoç’un kendini feda ettiğini düşünerek ona minnet duyarken Ertuğrul Bey bu durumdan şüphelenmişti. Peki, Ertuğrul Bey’in bu kuşkuları onu Zangoç’un gerçek kimliğine götürecek mi? Moğolların gelmesiyle plan değiştiren Dragos’un yeni hedefi ne olacak?


Ertuğrul Bey’in elinde olan sandığın ve vergi altınlarının peşinde olan Moğollar, en zalim komutanlarından biri olan Alıncak’ı vazifelendirmişti. Ani bir baskınla Kayı obasına gelen Alıncak Ertuğrul Bey’in otağını ele geçirip esir almış, Osman’ı alıkoyarak bilinmeyen bir yere göndermişti. Acaba Ertuğrul Bey, onları Alıncak’ın elinden kurtarabilecek mi? Moğolların gelmesi Umuroğullarının yaşamında ne gibi değişikliklere sebep olacak? Alıncak tarafından Söğüt’ün yeni uç beyi ilan edilen Beybolat Bey’e karşı Ertuğrul Bey nasıl tavır alacak?  Obanın hatunlar sorumlusu olan Sırma, kayı hatunlarına nasıl davranacak?

SEN ANLAT KARADENİZ'DE BU HAFTA NELER YAŞANDI?

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicilerle buluştu. Yaklaşık 1 dakika süren Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında hapisten kaçan Tahir’in Yiğit’i bulduğu anlar damga vurdu. Öte yandan Fikret ve Vedat arasındaki diyalog kafalarda soru işareti bıraktı. Tahir, Nefes ve Yiğit’i bulabilecek mi? Fikret, Vedat’ın teklifini kabul edecek mi? Tüm bu soru işaretlerine yanıt Sen Anlat Karadeniz 41. Bölümünde gelecek.



Sokak serserileri tarafından kaçırılan Nefes adamları alt etmeyi başarırken, Tahir peşindeki polislerle yüz yüze gelmiştir. Vedat uyanıp Nefes'in kaçtığını öğrenince serumları söker atar. Nefes'in peşinden gidecek gücü olmayan Vedat, Fikret'i ikna etmek için bu defa acımasız bir yöntem deneyecektir. Tahir, Yiğit'in bıraktığı izlerin peşinde onlara adım adım yaklaşırken, Nefes oğlunun kucağına yığılır. Yiğit annesini kaybetme korkusuyla karşı karşıya gelmiştir.

REYTİNG SONUÇLARI - 6 ŞUBAT

Geçtiğimiz hafta Diriliş Ertuğrul, AB reyting sıralamasında ilk sırada yer aldı. Vurgun dizisi ilk bölümü ile dördüncü oldu ve Sen Anlat Karadeniz’i geçti. Sen Anlat Karadeniz ise altındı sırada yer aldı.

AB reyting sıralaması



 

Total reyting sıralaması

 

REYTİNG NEDİR?

İzleyici ölçümü bir izleyici topluluğunda kaç kişi olduğunun ölçümüdür. Genelde radyo dinleyicileri ve televizyon izleyicileri için drüşünülse de, gazete ve dergi okuyucuları ve Web sitesi kullanıcıları için de geçerli olan bu kavram, yayımcılar ve reklamcılar tarafından, kaç kişi ve kimlere ulaşıldığını belirlemek için kullanılır. Bu daha geniş anlamıyla izleyici kitle araştırması anlamına gelir. Ölçümler medya pazarlarına göre ayrı ayrı yapılır, bunlar genelde metropol bölgelere karşılık gelir.