24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Reyting sonuçları birincisi belli oldu! 17 Mart reyting sonuçlarında zirvedeki isim kim?

17 Mart reyting sonuçları belli oldu. Haftanın ilk günü Pazartesi gününde hem AB’de hem de Total’de kazanan isim belli oldu. Pazartesi günlerinin iddialı dizileri arasında reyting yarışından kimin galip çıktığı araştırılıyor. 17 Mart reyting sonuçlarına göre AB’de 1. Survivor Türkiye Yunanistan olurken, 2. FOX Ana Haber, 3. İse Kardeş Çocuklar oldu. Total’de ise yine ilk sırada Survivor, 2. Savaşçı, 3 ise Kardeş Çocuklar oldu. İşte ayrıntılar…

18 Mart 2019 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Reyting sonuçları birincisi belli oldu! 17 Mart reyting sonuçlarında zirvedeki isim kim?

 

17 Mart reyting sonuçları açıklandı. İzleyiciler yine yeni bir gün sonrası, hangi dizi ve programın reyting sıralamasında kaçıncı olduğunu merak ediyor. Pazartesi günlerinin iddialı dizileri arasında reyting yarışından kimin galip çıktığı araştırılıyor. 17 Mart reyting sonuçlarına göre AB’de 1. Survivor Türkiye Yunanistan olurken, 2. FOX Ana Haber, 3. İse Kardeş Çocuklar oldu. Total’de ise yine ilk sırada Survivor, 2. Savaşçı, 3 ise Kardeş Çocuklar oldu. İşte ayrıntılar…

17 MART REYTİNG SONUÇLARI

AB

 

 

TOTAL

 

11 MART REYTİN SONUÇLARI

AB

 

 

TOTAL

 

 

 
REYTİNG NEDİR?
 
 
 
Ölçümünün İngilizce karşılığı Audience Measurement olup, izlenme oranı, izlenme payı ve benzer verilerin sağlanması amacıyla yapılan ölçümlerin tümüdür.
 
 
 
İzleyici Oranı (reyting) ortalama izlenme oranıdır. Bir program diliminde veya zaman diliminde her dakikaya düşen ortalama izleyici yüzdesini gösterir.
 
 
 
İzlenme Payı, bir kanalın belli bir zaman diliminde toplam izleyiciden almış olduğu payı gösterir. TNS ölçümün yapılacağı illerde bir araştırma yaparak orada yaşayanların bölgede yaşayan insanların demografik özellikleri ve sosyo-ekonomik statüleri hakkında ayrıntılı bilgi toplar. Ardından söz konusu bölgenin yapısını temsil etme yeteneğine sahip ailelerden oluşan bir izleyici paneli oluşturulur.