25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

SAK izle 42. Son bölümde bölümünde Yiğit, Tahir'in peşinde Sen Anlat Karadeniz 43.yeni bölüm fragmanı!

Sen Anlat Karadeniz 42.son bölümü ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Nazar ve Murat'ın elleri Saniye ve Cemil karşısında kenetlenir. Sevdalarına söz geçiremeyen çift birbirine siper olurken, Cemil'in artık Nazar diye bir kızı yoktur. Tahir, Vedat'ın babasının Fikret olduğunu öğrenir; ancak şimdi kafasında Saniye'ye dair daha büyük bir soru işareti belirmiştir. Hemen ardın Sen Anlat Karadeniz dizisinin 43.yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Milyonların severek izlediği ve en çok reyting alan dizinin 43.yeni bölümü izleyenleri heyecan içinde bıraktı. Sen Anlat Karadeniz dizisin de yine Yiğit, Tahir'in peşinden koşarken Vedat'ın kucağına düşer. Dizinin 42.son bölüm ve 43 yeni bölüm fragmanlarının linklerini haberimizde bulabilirsiniz.

27 Şubat 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
SAK izle 42. Son bölümde bölümünde Yiğit, Tahir'in peşinde Sen Anlat Karadeniz 43.yeni bölüm fragmanı!

Sen Anlat Karadeniz  destansı hikayesiyle izleyiciyi Atv ekranlarına kilitliyor. Sen Anlat Karadeniz 42.son bölümün de bu söz diziye damgasını vurdu. Sevdan eğer bir nefes ise ancak sen öldüğünde seni terk eder.  Sen Anlat Karadeniz dizisinin güçlü oyuncu kadrosu kimlerden oluşur. 42.son bölümde yaşananlar Nazar ve Murat birbirlerine kenetlenirken Cemil ve Saniye evladı nazarı bir kalem de silmişlerdir. Tahir Vedat’ın Babasının kim olduğunu öğrenir. İşte Merakla beklenen 43.yeni bölüm fragmanı ve 42.son bölümünü haberimizde bulabilirsiniz.

SEN ANLAT KARADENİZ 42. SON BÖLÜM İZLE

SEN ANLAT KARADENİZ 43. BÖLÜM YENİ FRAGMAN İZLE

SEN ANLAT KARADENİZ 42.YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

"Beni durdurmak istiyorsan vurabilirsin..."

Sen Anlat Karadeniz 42.bölümünde bu hafta; Yiğit, Tahir'in peşinden koşarken Vedat'ın kucağına düşer. Oğlu için harekete geçtiği anda ayağı sakatlanan Nefes'in artık Vedat'a karşı koyması imkansızdır. Nazar ve Murat'ın elleri Saniye ve Cemil karşısında kenetlenir. Sevdalarına söz geçiremeyen çift birbirine siper olurken, Cemil'in artık Nazar diye bir kızı yoktur. Tahir, Vedat'ın babasının Fikret olduğunu öğrenir; ancak şimdi kafasında Saniye'ye dair daha büyük bir soru işareti belirmiştir.

 

SEN ANLAT KARADENİZ 41.SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Sen Anlat Karadeniz 41.son bölümünde; Ayrılık da sevdaya dahil Nefes, Tahir'in hapisten kaçtığını öğrenir. Sevdiği adamın ömür boyunca kaçak yaşamasını istemeyen Nefes bir seçim yapmak zorundadır. Murat Nazar'ı kaçırır. Nazar'ı Murat'ın sırtında Kaleli Konak'ın kapısında gören Saniye, Tahir'den sonra bir oğlunun daha yanlış bir evlilik yapmasına izin vermeyecektir. Tahir, Nefes ve Yiğit'i bulmayı başarır. Tahir birlikte yeni bir hayatın hayalini kurarken, Nefes sevdası için ayrılığa göğüs germeye razıdır.