29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Survivor 2019 yarışmacı kadrosunda kimler var?

Survivor 2019 yılı yarışma programı TV8’de başladı! Peki Survivor Türkiye Yunanistan takımı yarışmacı kadrosunda kimler var?

2 Şubat 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Survivor 2019 yarışmacı kadrosunda kimler var?

Yeni sezonda Türkiye - Yunanistan formatı ile ekrana gelen Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 2 Şubat Cumartesi akşamı Survivor 2019'un startı verdi. Türk ve Yunan takımı adına adada mücadele edecek birbirinden iddialı yarışmacıların kimler olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

 

SURVİVOR 2019 YENİ BÖLÜM - TV8 CANLI İZLE

 

TÜM SENELERİN EN ZOR SURVIVOR'I GELİYOR

Türkiye'nin dışında Meksika, ABD, Kolombiya, Yunanistan ve Romanya gibi çok sayıda ülke için Survivor ve Exathlon çeken Acun Medya ekib, yeni sezondaki Survivor 2019 için çok daha zorlu parkurlar hazırlıyor. Geçen yıllara göre daha fazla güç ve kondisyonun ön planan çıkacağı Survivor 2019'da yarışmacıları zorlu parkurlar bekliyor. Oyunların zorluk derecesi artarken, yarışmacıların yaşam şartları da aynı derece zorlaşacak. Survivor 2019 için açıklama yapan Acun Ilıcalı, , yarışmadaki zorluk derecesinin 2019'da daha da artacağını söyledi.

Survivor Türkiye - Yunanistan'ın, Türk kadrosunda yer alacak isimler şunlar;

TÜRKİYE KADROSU:

Hakan Kanık, Sude Burcu, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Bora Edin, Ecem Onaran, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, Melisa Emirbayer, Büşra Yalçın ve Okay Köksal.

YUNANİSTAN KADROSU:

Afroditi Skafida, Demi Tsaganou, Dimitra Vamvakousi, Dimitris Margaritis, İoulieta Kitrinou, Kiriakos Pelekanos, Nantia Mavroudea, Nikos Kosmas, Panagiotis Konstantinidis, Ria Kolovou, Spiros Gourdoupis ve Toni Stavratis.