25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Survivor'da araba yarışmasını kim kazandı?

Dün gece Survivor Türkiye-Yunanistan’da kıyasıya bir mücadele vardı. Arabayı kazanmak isteyen tüm yarışmacılar büyük bir mücadele verdi. Survivor 2019'un 28. bölümünde ödül ve otomobil oyunları oynandı. Ödül oyununu Yunanistan kazanırken araba ödülü için durum değişti.

19 Mart 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Survivor'da araba yarışmasını kim kazandı?

 

Survivor Türkiye-Yunanistan 28. Son bölümde kıyasıya bir mücadele vardı. Ödül ve otomobil oyunlarının oynandığı yarışmalarda kazananlar farklıydı. Kek ödüllü ilk mücadele 10-9 Yunanistan takımının oldu. Araba ödüllü diğer oyunda ise işler değişti. Otomobil oyunlu ikinci mücadelede takımlar karma şekilde yapıldı. Dokunulmazlığı kaybeden Türk takımı önceki gün ada konseyine giderek eleme adayını seçti. Yarışmacılar ilk olarak Atakan'ın ismini verdi. Bireysel dokunulmazlığı kazan Büşra, Hakan ismini verirken, adada yaşadıkları gerilimle sık sık gündeme gelen Yusuf ise Bora ismini verdi.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? (19 MART)

Ada konseyinde Atakan, Hakan, Bora, eleme potasındaki isimler oldu. Eleme potasında gelen oylara göre Survivor hayallerine veda eden isim Hakan oldu.

SURVİVOR ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara sürprizi ise araba ödüllü yarışma oldu. Türk ve Yunan yarışmacıları Sabriye'nin Takımı ve Dimitra'nın Takımı olarak iki gruba ayrıldılar. Kıyasıya bir mücadelenin sonunda yarışmayı kazanan 8'e 10 Dimitra'nın Takımı oldu.

 

Dimitra'nın Takımı'nda bulunan yarışmacılar "Siyah mı, Beyaz mı" isimli yarışmaya katıldı. En fazla tahmini bulan yarışmacı araba ödülünü kazanacak. Türk yarışmacılardan siyah beyaz tahminini tutturan olmayınca araba ödülü için Yunanlı yarışmacılar Tony ve Panagiotis arasında gerçekleşti. Arabayı kazanan Tony oldu.

 

 

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

 

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan 18 Mart tarihli ödül oyunu yarışmasında zorlu parkurda Yunan takımı 10'a 9 skor elde ederek yemek ödülünü kazandılar.

 

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

 

Dokunulmazlığı kaybeden Türk takımı önceki gün ada konseyine giderek eleme adayını seçti. Yarışmacılar ilk olarak Atakan'ın ismini verdi. Bireysel dokunulmazlığı kazan Büşra, Hakan ismini verirken, adada yaşadıkları gerilimle sık sık gündeme gelen Yusuf ise Bora ismini verdi.