29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Survivor Murat Ceylan şarkıcı oldu! İşte ilk klibi Yeni Nesil

Survivor’dan Murat Ceylan, Survivor’dan müzik albümü. Survivor Murat hayranlarını sevindirecek bir çalışmaya imza attı. Yeni Nesil ismini verdiği albümü ve aynı isimle çıkardığı klibi haberimizde.

6 Ağustos 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Survivor Murat Ceylan şarkıcı oldu! İşte ilk klibi Yeni Nesil

Survivor’un en sevilen ve hafızalara kazınan isimlerinden Murat Ceylan ilk albümünü yayınladı. Survivor All Star’a müzik çalışmaları yüzünden katılmayan Murat Ceylan sonunda hayallerine kavuştu ve ilk albümünü Yeni Nesil'i yayınladı. Murat Ceylan “Yeni Nesil” ismini verdiği albümünün ilk klibi yine aynı ismi taşıyan şarkısına geldi.

 

 

Survivor'dayken de kızlar tarafından beğenilen Murat Ceylan'ın yeni tarzı daha da çok sevilecek. hayranlarının ve müzik otoritelerinin ne yorum yapacağı merakla bekleniyor. Murat CeylanSurvivor'da olduğu gibi müzikte de başarılı olduğunu kanıtladı.

MURAT CEYLAN YENİ NESİL KLİP İZLE

 

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan 15 Mayıs 1989 ‘ta İstanbul’da doğdu. Murat Ceylan çocukluğundan başlayarak müziğe ilgli duymuş ve bu konuda eğitimine çocukluk yıllarında başlamıştı. Sekiz yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuarında hocalık yapan Prof. Ergincan Saydam’dan müzik eğitimi almıştır. Ancak Murat Ceylan müziğe Saydam’ın vefatıyla ara vermiştir.

Müziğin ardından spora ilgi duymuş ve birçok spor dalıyla uğraşmıştır. Kendisini Survivor‘a taşıyan spor hayatında yedi yıl boyunca fitness ile ilgilenmiş bir yandan da jokeylik yapmıştır. Eğitimine İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünde devam etmiştir.

 

MURAT CEYLAN SURVİVOR

 

 

Survivor Murat Ceylan, 2013 yılında Panama’daki yarışmaya katılmıştı. Oyunlardaki başarısı ve karakteriyle izleyiciler tarafından çok sevilmişti. Gönüllüker takımında Bozok Gören, Dağhan Külegeç, Duygu Çetinkaya, Emel Erdemanar, Gül Fakı, Hilmi Cem İntepe, Mustafa Sürmen, Seda Akman takımında yer almıştı. Çok sevilen yarışmacıların yarıştığı o yıl ünlüler takımında  Bennu Gerede, Cengiz Çoşkun, Doğukan Manço, Erhan Yavuz, Larissa Gacemer, Nazenin Tokuşoğlu, Irmak Atuk, Ümit Karan yarışmıştı. Murat Ceylan Hilmicem ile çok iyi bir arkadaşlık kurmuştu ve yarışmanın sonuna kadar da aralarındaki samimiyet devam etmiş, izleyicilerin de büyük sevgisini kazanmıştı. 2013 yılı Survivor’u Hilmicem İntepe kazanırken, Murat Ceylan dördüncü olmuştu.