23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Survivor Türkiye Yunanistan ödül oyununu kim kazandı? Survivor Türkiye Yunanistan'da kim elendi, kim gitti?

TV8’in heyecanla izlenen yarışma programı Survivor’da Türkler ortak isim olarak Atakan’ı yazmışlardı. Çekişmeli geçen yarışmada bireysel dokunulmazlığı alan Yusuf, Bora’yı seçmiş, Büşra ise Hakan’ın adını vermişti. Üç başarılı yarışmacı da potada olmaktan şaşkınlık duymuştu. Survivor’da kim elendi, kim gitti? Survivor Türkiye Yunanistan ödül oyununu kim kazandı? Sorularının yanıtı belli oldu. Survivor Türkiye-Yunanistan’da elenen isim Muster Chef’ten tanın isim Hakan oldu.

20 Mart 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Survivor Türkiye Yunanistan ödül oyununu kim kazandı? Survivor Türkiye Yunanistan'da kim elendi, kim gitti?

Survivor Türkiye Yunanistan'da kim elendi, kim gitti? Survivor Türkiye Yunanistan ödül oyununu kim kazandı? Dün gece Survivor-Türkiye yarışmasını izleyemeyen milyonlarca takipçi bu soruların yanıtını arıyor. Adaylar Atakan, Hakan ve Bora olmuştu. Survivor’da bu hafta elenen isim belli oldu. Peki, Survivor'da kim elendi, kim gitti? İşte Survivor'da elenen isim ve haberimizin ayrıntıları...

 

SURVİVOR’DA ELENEN İSİM KİM OLDU?

 

Suvivor’da birinci aday Atakan olmuştu, ikinci aday Hakan, üçüncü aday ise Bora olmuştu.

 

Adaylardan Atakan, “Gelmeden bunların olacağını tahmin ediyordum. Çok alıştım. Dünyanın en güzel, en zor yarışması... Burada çok güzel şeyler yaşadım. Burayı daha tam yaşamadım. Kalmak istiyorum. Sonuna kadar gitmek istiyorum.” dedi.

 

Diğer aday Hakan ise, “Ben hala kavrayamadım neden potada olduğumu bilmiyorum. Burada parkurlarda yüzde yüzümü veriyorum. Şartlar ne olursa olsun arkadaşlarıma yemek yapıyorum. Umarım hayırlısı olur.” İfadelerini kullandı.

 

Bora, “Performansım bu kadar iyi giderken bu kadar erken iki pota beklemiyordum. Yarışırken bu kadar büyük bir heyecan yaşamamıştım. Muhteşem bir yer. Tadını çıkarıyorum. İki hedefim var elenirsem ulaşamam. Ümit ediyorum ki kalırım. “ dedi.

 

Survivor’dan elenen isim Master Chef’ten tanınan Hakan oldu.

 

HAKAN ADAYA VEDA EDERKEN NELER SÖYLEDİ?

 

Survivor’dan elenen isim Hakan, “Kanıtlamam gereken çok şey var demiştim. Erken bir veda oldu. Öğrenmenin yaşı yok, birçok şey öğrendim. Büşra’ya iki çift lafım var. Beni gitmeyeceğimi beyan ederek söylemişti. Onu vicdanıyla baş başa bırakıyorum.” dedi

 

 

ACUN ILICALI’DAN ARABA SÜRPRİZİ!

 

Acun, “Yeni bir boyut getireceğim. Dalaka ile Sabriye oyunun en başında. Sabriye’nin içinden atlamak gelmiyor. Katerina suya atlamıyor. Gelmiş Sabriye’yi ikna etmeye çalışıyor. Daha sonra aynı şey Katerina’ya oluyor Büşra ile yarışırken ama bizim takım Büşra devam et diyor. Karşımızda dost bir millet var, daha hassas olmak lazım. Değerli bir yarışmacıdan ayrılacağız. Güzel haberim var. Haftaya tekrar otomobil oyunu oynayacaksınız. Ondan sonraki hafta da oynayacaksınız. Ve ondan sonraki hafta… Bu sene niyeti bozduk 10 araba dağıtacağız. Başarılı takımda olursanız ve şansınız yaver giderse belki 2-3 araba kazanacaksınız.” Dedi.