26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Survivor Yunanistan-Türkiye, Çarkıfelek Bayram Özel, Canevim günün birincisi belli oldu! 6 Haziran reyting sonuçları açıklandı!

6 Haziran reyting sonuçları açıklandı. Reyting sonuçlarına göre zirvedeki isimleri merak eden medya severler için merek edilen ilk 5 sıra belli oldu. Reyting sonuçlarını AB, Total ve 20+ABC1 olarak haberimizde listeledik. İlk beşte haber ve eğlence programları yer aldı. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber AB, Total ve ABC1’de zirvede yer alırken, Survivor Türkiye-Yunanistan he üç kategoride de ikinci sırada yer aldı. TRT1’de ekrana gelen yaz dizisi Dengi Dengine AB’de üçüncü, Total’de 15., ABC1’de ise altıncı sırada yer aldı. Tüm kanallara ait reyting sonuçları, Total, AB ve 20+ABC1 olarak aşağıda listeleniyor.

7 Haziran 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Survivor Yunanistan-Türkiye, Çarkıfelek Bayram Özel, Canevim günün birincisi belli oldu! 6 Haziran reyting sonuçları açıklandı!

6 Haziran reyting sonuçları açıklandı. Tüm kanallara ait reyting sonuçlarına göre zirvedeki isimler belli oldu. 6 Haziran reyting sonuçlarını AB, Total ve 20+ABC1 olarak haberimizde listeledik. Tüm medya severler dün akşamdan beri zirvedeki ismi merak ediyordu. İlk beşte haber ve eğlence programları yer aldı. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber AB, Total ve ABC1’de zirvede yer alırken, Survivor Türkiye-Yunanistan he üç kategoride de ikinci sırada yer aldı. 6 Haziran reyting sonuçlarıyla ilgili merak ettiğiniz tüm detayla haberimizde…

6 HAZİRAN REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

AB

TOTAL

ABC1

30 MAYIS REYTİNG SONUÇLARI

AB

TOTAL

ABC1

1- İZLEYİCİ ÖLÇÜMÜ NEDİR?
 
İzleyici Ölçümünün İngilizce karşılığı Audience Measurement olup, izlenme oranı, izlenme payı ve benzer verilerin sağlanması amacıyla yapılan ölçümlerin tümüdür.
 
2- İZLENME ORANI, İZLENME PAYI NEDİR?
 
İzleyici Oranı (reyting) ortalama izlenme oranıdır. Bir program diliminde veya zaman diliminde her dakikaya düşen ortalama izleyici yüzdesini gösterir. İzlenme Payı, bir kanalın belli bir zaman diliminde toplam izleyiciden almış olduğu payı gösterir